Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Taze Am Yalamak

Taze Am Yalamak


En son yaladığım am üstünden neredeyse bir sene geçti. 10 gün önceki hüsranı saymazsak. Kişisel temizlik önemli, hem kendiniz için hem de çevreniz için. Kişisel temizliğine özen göstermiyen birisi hayatla bağlarını koparmış birisi demek. Neyse bu konuyu çok fazla bu yazmama gerek yok. Ama temizliği özensiz de olsa önsevişmemizden dolayı hemen sulanmış taze amcığın tadı bambaşkaydı. 

Taze Amcığın tadını özlemişim

Uzun zamandır 35-50 yaş aralığındaki kadınlarla beraber olduğumdan gerçekten taze bir amcığı yalamanın keyfini tadını unutmuşum. Hassaslı, hemen sulanması ve diriliği bambaşkaymış. Geçen haftaki buluşmamdan bana kalan bir kac dakkalık da olsa taze amcık yalamanın tadını hatırlamam oldu. 

Genç kızlarla iletişimim kötü, neden mi? 

Çok fazla yalan söylemeleri, bazılarının istekleri ve am yalatma arzuları beni kendimden geçirsede çok az genç kız yalansız dolansız ve cesaretini toplamış oluyor. Kimsenin kişisel bilgisinin peşinde degilim hiç umrumda da degil açıkcası ama bunun haricinde yani kişişel bilgilerini gizlemenin haricinde yalanlara katlanamıyorum. Özellikle karşısındaki insanın zekasına hakaret edercesine söylenenlere hiç tahammülüm yok. 

Bende yalan söylüyorum ama sadece eşime onun haricinde hayatımda yalanın yeri yok. Her şeyimi paylaşıyorum. Hiç bir şey saklamıyorum. 

Neyse konu yine dağıldı ama şu sıralar genç taze bir amcığı yalamayı çok isterim. 18 yaş sınırım var sebebi suitler 18 yaş altını kabul etmiyor. 





Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.

Yorum Gönder "Taze Am Yalamak"