Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kilolu Kadinlarla Beraber oluyor musun?

Kilolu Kadınlarla Beraber oluyor musun?


Bir kaç defa blogumdan belirtmeme rağmen bu ve benzeri sorular geliyor. Türbanlı kadınlarla beraber oluyor musun, bir de kilolu kadınlarla beraber oluyor musun. Daha dogrusu kiloluyum sorun olur mu, diye mail atılıyor. Genel de bu maili atanlar da kilolu degil işin komiği. Sanırım kilo takıntısı olan veya kilolu olmayı bilmeyen kadınlar. Aslında baliketi kadınlar özellikle sonradan kilo almış ve baliketi kıvamına gelmiş hatunlarda kilo takıntısı var. Yoksa kilolu kadınlar gayet kendileriyle barışık ve sorarsanız bir iki kilo fazlası var .
Benim için onemli olan iki şey var defalarca belirttim.

Vajina Yalatma İsteği


Devamlı yazıyorum sanırım blogumu incelerken denk gelmiyorlar. Vajina yalatma isteği, Am yalatma isteği benim için önemli. Yani amcığını ağzıma dayayıp, yalatıp ve ağzıma boşalmayı çok istemeleri, bunun hayalini kurmaları önemli. Kendini yalatmak istemeli...

Kişisel temizliğine özen göstermeli

Kilolu kadınlarda karşılaştığım en büyük sorun bu ne yazık ki, kişiseltemizliklerine özen göstermeleri. Gerçi zayıf veya normal kiloda olan kadinlarda da bu sorunla karşılaşsamda kilo kadinlarda daha fazla karşılaşmam. Umursamıyorlar sanırım tabi İranlı afetim kilolu ama her zaman ama her zaman bakımlı ve her zerresi tertemizdi. Amcığındaki kılları da ben istediğim için bırakmıştı.

Sözün kısası kilolu kadınlarla keyifle beraber olurum.

Kişisel temizlik kısmını önemli olsada bazen am yalatma isteği yoğun bir kadın herşeyi unutturur. Bazen de uzun sure am yalamadığım zaman gözüm dönmüş bir şekilde amcığınızı yalarım. Bu aralar cok ama çok azmış durumdayım.
Yalatıp ağzıma boşalmak istiyen hanımlar iletişime geçsinler.Erkekler ve Sanal Seks seven hanımlar iletişime geçmesinler.
Kilolu Kadinlar
Kilolu Kadinlar Vajina Yalatma





Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.

1 yorum for "Kilolu Kadinlarla Beraber oluyor musun?"

  1. Kişisel temizliğine özen gösteren ve Istanbul da oturan veya Istanbul'a gelebilecek hanımlar iletişime geçebilirler.

    YanıtlaSil