Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tanışmak Isteyen Hanımların Dikkatine

 Tanışmak isteyen hanımların dikkatine...


Oral Masaj nedir, ben kimim?

oralmasaj.blogspot.com Ergenlik döneminden beri sikismekten daha çok am yalamak için deliren bir erkeğim. Oral masaj terimini de bu şekilde buldum. Etli sulu bir amcığa saatlerce, doyasıys dilimle dudağımla masaj yapar gibi yalamak, emmek, boşaltmak.


78'li 41 yaşında evli bir erkeğim. Esim vajinasını yalatmayı sevmiyor, istemiyor. Ben karşımdaki kadında istesin, amcığını agzıma dayama istegi olsun diye yaklaşık 10 yıldır bu blogu ve suan kapansada oralmasaj twitter adresini açtım.

Çok sayıda erkek iletişime geçmesinin yanı sıra sanalcı kadınlar ve beni liseli abaza am gördüğünde ne yapacagını bilmeyen veletlerle karıştıran oluyor.

Afra tafraların sonu gelmiyor. Ben size mesaj atmıyorum siz bana mesaj atıp ulaşıyorsunuz. Naz kaprisin sonu gelmiyor ve gercekten sıkıldım. Lütfen ne istediğini bilen kadınlar mesaj atsınlar.


Lütfen sadece vajinasını yalatmak rahatlamak isteyen ne istediğini bilen kadınlar mesaj atsınlar. Oral Masaj yaptırmak isteyen, istekli ve tecrübeli bir erkekle iletişme geçmek isteyen kadınlar mesaj atsınlar. Boş zamanı olup geyik yapmak isteyenler uzak dursun.

Bu arada video bana ait ve çok keyifliydi her saniyesi. Buluşmamız, suitte gitmek için sabırsız bir kafede zamanın geçmesini beklememiz. Her şeyi ile harikaydı. Yalamak hem de her iki deligini  yalamak öpüşmek offf muhtesemdin güzelim.

@orlmsj
oralmasaj@gmail.com

oralmasaj-oral-masaj
oralmasaj oral masaj



Vajinasını yakalmak isteyen hanımlar cesaretinizi toplayın mesaj atın.


Adınız E-mail:

Mesajınız: *



Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.

1 yorum for "Tanışmak Isteyen Hanımların Dikkatine"