Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Intizar Sinem Gedik Am Yalama Videosu

İntizar Sinem Gedik am yalama videosu


İntizar'ı hic dinledim mi, bilmiyorum. Yani İntizar'ın şu parçasını dinliyeyim diye bir şey olmadı. Özel bir çaba harcayıp dinlemedim. Eğer bulunduğum bir ortamda çalıyorsa dinlemişimdir. Ama bu saatten sonra zevkle dinliyecem. Kadın da benim gibi am yalama hastasıymış.

Sinem Gedik intizar
Sinem Gedik Intizar


Am yalaya başlarsanız bırakamazsınız. Kadın veya erkek olmanız bir şey ifade etmez. 

Bir defa vajina yalamaya başlarsanız inanın vazgecemezsiniz. Kadın veya erkek olmanız bir şey ifade etmez. Vajina tadı, yalarken yüzünüze bulaşan am suyu offf bambaşka bir keyif. 

İntizar Sinem'in vajinasını en keyif aldığım pozisyonda yalıyor. 


En sevdiğim am yalama pozisyonu; bacaklar iki yana açılmış, mis gibi sulanmış amcık yalaman icin önünde keyifle fazla efor harcamadan doyasıya yala, doyasına am suyunu em ... Harika bir pozisyon.. 

İntizar Sinem Gedik videosu

Dünya olay olmuş, nasıl kaçırmışım. Ama artık İntizar dinlemeye başlıyacam. Helal olsun sana İntizar. Yanındayım hatun.. Sen böyle keyifle am yala ben her zaman yanındayım. :) 

intizar sinem gedik videosu
intizar Sinem Gedik
Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.