Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kısa Ama Harika Am Yalama Videosu


Kısa ama harika am yalama videosu


Normal de profesyonel çekim vidolar çok çekici gelmese de bu am yalama vidosu çok etkileyici.

Bu halde elimle amcığı gerip, bızırını dillediğimde ilk am yalama kısmını geçmisimdir. Nasıl yanı derseniz ilk kısım köpek gibi amcığa yapışmıs keyifle yalayıp yine keyifle am suyunun her damlasını yalayıp emdikten sonra, partnerimi genel de boşaltıp rahatladıktan sonra yani uzanıp keyif yapıp sigaramızı icip bolca opusup koklasma safhasından sonra ki kısım. 

Yani az da olsa kendime geldiğim kısım. 

Amcığı gerip tüm güzelliğini yalayıp dillerken partnerimle göz göze geldiğimiz. Harika sözcüklerinin hava da uçuştuğu harika zamanlar. 

Bu keyfi yaşamak oralmasaj yaptır isteyen kadınlar iletisime geçmek icin blogumdaki mesaj kısımlarından veya oralmasaj@gmail.com adresinden veya oralmasaj twitter hesabimdan takip edebilirsiniz.

harika am yalama videosu


Cesaretini topla mesaj gönder

Adınız

Email *

Mesajınız*


Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.

Yorum Gönder "Kısa Ama Harika Am Yalama Videosu"