Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Adrasan

Adrasan


Kısa bir süreliğine adrasanda konaklıyacaz. Bakalım neler olacak. Şimdi burada tatilci yok denecek kadar az. Yerli turist varla yok arasında. Yabancı ise bir kaç Rus aile ile bir kaç ingiliz. 

Yerli turistler arasında kampçı bir kaç genç. 
Genç olmak vardı. Çadır kamping de sevgiliyle bir kaç gün... Doyasıya öpüşüp sevisme fırsatı. 


Sevgililer de evlilere dönmüşler.. Sevisme haz vermiyor veya beraber zaman geçirme.. Bazıları ile sohbet etme fırsatım oluyor, bazen gözlemliyorum. Mesela genç bir Rus çift vardı. Denize giren kumrular gibi öpüşüp duruyorları. Sohbet ederken bir seyler yapseken bile.. 

Bizim sevgililer çok agır baslılar yıllanmış evli çiftler gibi .. Ne öpüşme var ne de bir birine bakarken coşkulu, içinden mutluluk akan gözler. Birbirine arzuyla, neşeyle bakan gözler yok. Bir birine hayran aşk dolu bakışlarda. 
Gençlerin  böyle yıllanmış, yılları devirmis evli çiftler gibi görünmelerini, hiç sevmiyorum.

Adrasan çok güzel anlatılacak gibi degil, pahalı biraz ama tam gençlerin cadır kurup hayatlarını yaşıyacakları yerlerden..

Adrasan



Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.

Yorum Gönder "Adrasan"