Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Turbanli kadinlarla beraber oluyor musun

Türbanlı kadınlarla beraber oluyor musun?


Türbanlı kadınlarla beraber oluyor musun? Türbanlıyım senin için sorun olur mu? Türbanlı kadınlarla beraber oldun mu? Türbanlı vajinası yaladın mı? Türbanlıyım am yalatmak istiyorum..


Bu soruların tamamına tek cevabım, türbanlı veya türbansız bir kadında aradığım şey am yalatma isteği.

Şimdiye kadar hayatıma 6 veya 7 tane türbanlı kadın girdi. Belki bir fazla bir eksik olabilir, net anımsamıyorum. Benim için türbanlı olup olmaması değil am yalatma isteği. Vajinasını yalatmak isteyen her kadınla beraber olurum. 

İlk sevgilim türbanlı ateşli azgın genç bir kadındı. Yirmi yıl geçti ki o zaman türbanlı kadınlar bu kadar rahat değildi. Hem türbanlı olduklarında öcü muamelesi görüyorlardı. Hemde erkekler türbanlı görünce direk kardeş, bacı veya bir erkekmiş gibi davranıyordu. 

Türbanlı ilk sevgilim kadar özgür, cesur, azgın, kadınlığın zirvesini yaşıyan birisini daha anımsamıyorum. Bakire olduğundan oral seksi en üst seviyesini yaşıyorduk. Bunu da kendimizce uygun bulduğumuz her ortamda yaşıyorduk. Özellikle sinemalar sığınağımızdı. Yirmi yıl önce değilde şimdi onunla karşılaşsaydık büyük ihtimalle karım olmuştu. 

Unutamayacağım başka bir türbanlı da Eskisehir'den gelmişti. 46 - 47 yaşlarında kumral evli ateşli ve dünyalar güzeli edebiyat öğretmeni, seni nasıl unutabilirim. 

Minnacık kısa boylu, bembeyaz teni, ufacık güzel yüzü ve ateşli mi ateşli pilici hic unutmadım. Hala aklımda vajinasını deli gibi yaladım. Tertemiz harika kalçalarını öpmeyi, göt deliğini dillemeyi, keyifle sikip defalarca içine boşaldım. Çocuğu büyüdüğü için ameliyatla tüplerini bağlatmıştı, yani kısırlaştırmıştı. O nedenle rahat rahat sikip doyasıya içine boşalmıştım. Harika bir gün geçirmistik. Ne yalamaya ne de sikmeye doyamadığım türbanlı fıstık. 

İstemediği adamla evlendirdiği için ondan nefret ettiğinden bahseden ve o kadar ateşli bir kadının gerçekten değer bilmez bir öküzle evleneceğini bildiğimden üzüldüğüm, genel kültürü, harika esprileri, özgür ruhu ve bakire olduğu için yalarken dikkat etmeni isteyen, defalarca oral seksle beni de boşaltan, kucağımda o iri sulu amcığının dudaklarına sıkıştırıp boşaltan grafiker sevgilim...


Blogumdan mesaj atıp sohbetimizle güvenip o güzel amcığını fotografını atarken tam senin istediğin gibi kıllı, sulu ve iri... Doyunca yalatacam sana ama bakireyim parmaklamayacaksın ve bende seninkini yalamak istiyorum demişti. O kadar güzel zaman geçirdik ki Taksim'deki süitte, anlatamam. Evlenmesine iki hafta kala beni uçuran türbanlı hatunum. Bir gün sonra tekrar buluştuk. Taksim de grafikerdi, mesleğinden dolayı zaman konusunda biraz bağımsız davranabiliyordu.

Çok uzatmadan, türbanlı veya türbansız vajinasını amcığını yalatmak isteyen her kadını keyifle yalarım. Türbanlı vajinası yalamak evet ayrı keyif çünkü cinsel hayalleri, hayatları, cinselliğe bakışları daha net ve güzel, özgürler. Seksin hakkını veriyorlar. Türbanlı kadınlarla beraber olurken bana sunacakları ateşli dakiları hissediyorum. Hic yanılmadım.

turbanli vajinasi yalamak

Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.

Yorum Gönder "Turbanli kadinlarla beraber oluyor musun"