Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kıllı am yalamak baska bir keyif

Am yalamak keyif orası başka ama kıllı am yalamak başka keyif ..


  • Kıllı am mı, tüylü am mı ?

İnternette bazı sitelerde, forumlar da felan özellikle tüylendim, tüylü v s diye yazıyorlar. Tüy insanda bulunmaz ki, tüy daha söylenebiliniyor. Ama yanlış, çok da sacma kuş musunuz, tavuk mu? Kıl sadece erkekler de mi olur ? Bu aptalca şeylerle uğraşmayın en azından benimle iletisime geçtiğinizde tüy demeyin. Tam ağzına layık sulu kıllı amcığım var deyin.

  • Sulu am mı, kıllı am mı? 

Tabiki de ikisi birden.. Yani sulu ve kıllı bir am yalamak en güzeli ama illa seçmem gerekirse bilemiyorum. Sulu am biraz daha agır basıyor. Ama kıllı am yalaken sakallarıma am suyunun bulasması başka keyif. 
İstekli bir kadının vajinasını kıllı olsun veya sulu olsun fark etmez, istekli ve temiz bir amcığı her zaman keyifle yalarım.
Am yalama hastası, am yalamaktan keyif alan bir erkeğim, tanışmak isteyen kadınlar sadece biraz cesaret.

Killi vajina yalamak




Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.

Yorum Gönder "Kıllı am yalamak baska bir keyif"