Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ertesi gün hapı mucizesi

Ertesi gün hapı mucizesi



Iliski yaşadığım kadınların çogu cinsel iliskiye de girmemizi istiyor. Tekrarlanan bir cümle; " o kadar hazırlayıp öyle bırakmıyacaksın degil mi? " yani aslında vajina yalatmayı ön sevismenin bir parcası gibi yorumluyan, vajina yalatarak ön sevismeyi tamamlayıp sikilmek isteyen kadınlar. Haklılar da ama ben ön sevişmenin parçası olarak görmüyorum. Doya doya yalarsam keyifini çıkara çıkara bir kadını sikmenin keyfide başka... 

Genç erkeklere bir tüyo; sevişmeden yani bir kadını keyifle sikmeden önce hazırlamalısınız. Ön sevişme ile bir kadını hissetmeye tabiki o da sizi hissetmeye başlar ve acele etmeden keyifle öpüp koklamak kadını ruhen ve fiziken sikişmeye hazırlar. Ruhen daha istekli hale gelir, fiziken de vajinası gevşer, sulanır tam sikilecek kıvama gelir. Yani aslında önsevişmeyi uzun tutmak veya süresini kadına birakmak yaşıyacağınız cinsel keyfin verimli ve daha zevkli geçmesini sağlar. 

Bir kadını döllemek isteği o kadına sahip olma isteğimi kamçılıyor. Döllediğim kadın artık benim. 

Ben öpüşmeyi kadını hissetmeyi vucudunu tanımayı severim. Saatlerce öpüşüp her zerresini öpebilirim. Ben bunları hep istedim sonraları aslında bir kadını sevişmeye hazırlamak için gerekli olduğunu öğrendim. Ama tabi uzun süre yalamadıysam biraz aceleci olurum. Bir an önce kadının vajinasına dudaklarımı yapıştırıp am suyunun tadını dilimde dudağımda hissetmek istiyorum.  Am yalamaya doyduğumda bir kadın keyfini çıkararak sikmek, kasıla kasıla amcığına abanarak döllemek o keyif başka bir haz. Sıcak döllerim içine aktığımda o kadın artık benim. O anlatamıyacağım bir an, bir his. Beraber olduğum kadınların yuzde kırkını sikmisimdir. Genelde am yalamak icin buluşuyorum ve genel de partnerim isterse sikiyorum. Sikip de içine boşalmadığım dört veya beş kadın oldu.

Bir kadını doya doya yaladıktan sonra keyifle sikip döllemek, ertesi gün hapının mucizesi

İlk ertesi gün hapını duydugunda boyle bir seymi varmış dedim. 12-13 yıl gecti üstünden sonra da esimle beraber olmaya başladık. Hala esimi bir defa bile döllemedim. Komdom bana hiç uymadı, o korunmak benim isim değil dedi. Cinsel hayatımın icine etti. Vajinasını yalamama hep sapıklık gözüyle baktı, keyifle sikemedim de, sonra bir gün yakalanırsam sanırım bana söylecek bir lafı olmaz.

Ertesi gün hapı benim kurtarıcım

Ben cinsellige farklı bakıyorum. Bir kadını tapar gibi öpmek, koklamak, yalamak, emmek olaganüstü bir haz, o kadını altına alıp keyfini çıkara çıkara döllemek başka haz ... Ama  ikisinden birini seçmem gerekirse am yalamak tek seçimim olur. Bir kadını keyifle sikmem, kasıla kasıla amcığının derinlerine boşalıp onu döllemek doyasıya vajina yalamakla mümkün. 
Bunun icinde ertesi gün hapı benim kurtarıcım.

ertesi gun hapi mucizesi


Adınız:
E-posta [Doğru yazmalısınız]:
Mesajınız:
Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.

Yorum Gönder "Ertesi gün hapı mucizesi"