Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Vajinada köpüklü akıntıyı yaladım

Vajinada köpüklü akıntıyı yaladım. 


O anı unutamam, Asumanı saatlerce yalamış ve boşaltmıştım. Iki postada keyifle sikmistim. O pırıl harika amcığı yalamak ayrı keyifti. Kıllı am yalamaya bayılıyorum blogumu okuyanlar bilir ama Asumanın pırıl lazerle alınmış, kılsız dilim dilim amcığı ve tertemiz sımsıkı göt deligini (anüsünü) yalamaya hic doyamadım. 
Beni benden alan kadınlardan birisi of düşününce bile beni azdırıyor. 45 yaşında 18'lik genç kız hatlarına sahip, incecik vucudu bütün kadın hayallerimi sikip atmıştı. Balıketi iri kalçalı kadınlar her zaman büyülemiştir. Ama Asuman incecik vucudu, çıkık yuvarlak kıçı harikaydı. Mankenleri kıskandıran hatları hala aklıma geldikçe yutkunuyorum. 

Domaltmış keyifle sikerken sikimi bembeyaz köpüklü vajina sıvısı sardı. 


Tam suitten çıkmak için hazırlanırken Asuman çevremde gezinip duruyordu. Bir daha bu afeti ne zaman görecektim bilmiyorum diye icimden gecirdim sarılıp duvara yapıştırıp öpmeye başladım. Kıçı avuclarımda delirmistim. Yataga domaltıp amını yalamaya başladım. Göt deligini amını yalayıp dilledim. Sikimi sıvazlayıp sertlestirdim, amcığını iyice yaladıktan sonra keyifle sikmeye başladım. Kısrak gibi hatunu keyifle sikiyordum. Incecik beli ve saçları avuclarımda keyiften uçuyordum.  Sikerken sikimin beyaz bir köpükle kaplandığını gördüm. Vajinada köpüklü bu akıntıyı yalamak için delirdim. Sike sike açtığım daracık amcığı harikaydı. Eğilip köpek gibi amcığını yaladım ve dilimi amcığa daldırdım. Tuzlu eksimsi tadı am kokusu sarmış offff o anı o tadı unutamam. Yaladım baya artık zamanımız dolmus sikim inmisti. 

Asuman yavrum seni tanımak son yıllardaki en güzel seydi. Vajinada köpüklü akıntıyı yaladım. Dilimi sikerek açtığim delige sokarken kendimden geçtim. Am yalamak benim icin başka keyif başka bir sey o rahatlamayı her gün yaşamak istedim. 
Am yalatma isteği olan kadınlar çekinmeden ulaşabilirler.


Asumanin vajinasindaki kopuklu akintiyi yaladim
Vajinada kopuklu akinti



Adınız:
E-posta [Doğru yazmalısınız]:
Mesajınız:
Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.

Yorum Gönder "Vajinada köpüklü akıntıyı yaladım"