Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Temiz ve am yalatmaya istekli kadinlar

Kişisel temizligine dikkat eden kadın bulmak gerçekten zorlaştı. On yıldan fazladır oralmasaj blogumdan veya twitter oralmasaj hesabımdan am yalatmayı seven veya denemek isteyen kadınlarla tanışıyorum, beraber oluyorum. Ama bu aralar iletisime gecip gorustugum kadınlar gercekten kisisel temizliklerine bir kadından beklenemiyecek kadar özensizler.
oralmasaj, yalatma, am yalatmak, vajina yalatmak, am yalar, am yalayan, am yalatmak istiyorum
Am yalatma


Doğallıktan yanayım, beraber olacağım kadınla günü kararlastırdığımızda bir kaç isteğim var. Bulusmaya gelmeden dus alırken sampuan veya baska koku iceren bir maddeyle memelerini, amcığını yıkamaması istiyorum. Dogal ten kokusunun ustlerine sinmesini istiyorum. Belki abartıyorum ama giyecekleri kilot secimini bile karışıyorum. Bir kadının her zerresinin tadını çıkarmak istiyorum. Bir kadınla oylesine beraber olan birisi degilim.  

Boşuna oralmasaj diye bir blog kurmadım. 

Bu ismi secerken oylesine secmedim. Bir kadına dilim ve dudaklarımla masaj yaparcasına opup, koklamak, yalamak. Aklımdan keyifle am yalayıp kadınların ağzıma boşalması. Yalatarak bir erkeğin ağzına boşalma isteğiyle yanıp tutusan kadınlar iletisime gecmek istesinler diye oralmasaj blogunu kurdum.

Doğal temiz keyifle yalayacağım am bulmak mesele oldu.

Dogal kokusuna kavusmus ve kıllanmıs am yalamak, o keyfi hic bir seye degismem. Ama bulmak mesele.. Temizlik algisi degismis. On yıl once beraber oldugum kadinlarla simdiki kadinlar arasinda dunya kadar fark var. Simdiki kadinlar sadece kosa kosa am kıllarını lazerle aldırmak geliyor. Baska bir sey yok. Gerek de duymuyorlar, talep cok ... Kadına bu kadar talep varken erkekler bu kadar secici olmaktan uzak delik bulma pesinde kosturken o begenmezse baskasını bulurum zihniyetindeler.

Özetle benimle iletisime gecmek isteyen kadınlar temizligine özen gösteren ve am yalatmayı seven veya am yalatmayı denemek isteyen kadınlar iletisime gecsinler.

Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.

1 yorum for "Temiz ve am yalatmaya istekli kadinlar"