Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Sulanmış kıllı am yalamak

En sevdiğim, sulanmış kıllı am yalamak.


Kıllı am yalamaya hastayım. Sulanmış kıllı am daha yoğun ve çekici bir koku salıyor. Bulabiliyor muyum, ne yazıkki hayır. Çok ama çok nadiren karşıma çıkıyor. Genç kadınlar yirmisine gelmeden gidip lazerle aldırıyorlar. Çok mu rahatsız ediyor bilmiyorum ki, öyle sanırım. Yoksa erkekler kıllı am sikmeyi de yalamayı da severler. Gerci bizim erkekler her seyi severler ya neyse. 

Ben kıllı am yalamaya bayılıyorum, kokusu, tadı, yüzüme , dudaklarıma dokunması, dilime temas etmesi hatta bazen ağzıma kaçan kılı çıkarırken ağzımadaki kılın am kılı olduğunu bilmek. 

Sulu am yalama bambaşka bir keyif


Şimdiye kadar o kadar kadın yaladım ama iki tane gerçekten iyice zevklenip sulanan kadın yaladım. 

  • İzmirli güzel avukat

İzmirli avukat gerçekten hem güzel bir kadındı hem de harika sulu bir amcığa sahipti. Onu güzel sulu amcığını yalamak ayrı keyifti. Yalamaya başladığımda sulanmıştı hemen. Dokunmamıştı sohbet ettiğimizden beri, istanbul da toplantısı vardı. Ağzıma boşalmayı planlamıştı. Geldiğinde islerini ayarlamıştı. Iceri girdiğimde ince bir esofman altı vardı. 10 dakika konusmadık kahvelerimizi yudumladık. Yerimde duramıyordum. Dudaklarına yapıştım. Kalın iri dudaklarını incecik tsortunden memelerini sıktım. Saniyeler icinde  uçları belirmisti. İçinde hiç bir şey yoktu. Koltuktan hemen yandaki yatağa gectik. Uzandı ikimiz ince esofmandan kurtulmaya çalıştık. Çıkardığımda offf mükemmel amcığı ortaya çıktı. Kıllı iri dudaklı ve sulu, am suyu daha yalamadan ışıldamıştım. Dilimi kepce gibi yapıp am dudaklarının arasına soktuğumda o kadar sulanmasına şaşırmıştım. Yalayıp ağzıma boşaldığında o kadar akmıştıkı ağzım dolmustu. 

  • Arabada yaladığım Burcu

Burcu başka bir kadındı. Ufak tefek neseli, özledim. Doya doya yalıyamadım ama yaladıkça kendimden geçtiğim. Amcığı o kadar suluydu ki arabada amcığı oksarken bir yandan opusuyorduk oarmaklarım tamamen am suyu olmustu. Çıkartıp heyecan ve sevincle parmaklarımdaki am suyuna bakarken tek tek parmaklarımı emdim. Gülseyip seni doyuracam demistim değilmi. Araba da yalamaya doyamadım. 

Vajina yalatmak, am yalatmak, kıllı vajina, kıllı am yalatmak, am yalama https://oralmasaj.blogspot.com/2019/03/sulanmis-killi-am-yalamak.html


Sulanmis killi am yalamak
Sulanmis killi am yalamak

Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.

Yorum Gönder "Sulanmış kıllı am yalamak"