Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Am yalamak anus yalamak

Oralmasaj am yalamak  anus yalamak

Beni gercekten ucuran ve temiz olgunu düşündüğüm kadınların göt deliklerini yani anüslerini keyifle yalarım. Anüs kadınlarda am yalama keyfini artırcı hatta boşalamayı tetikleyici ama tabiki temizligi ile kafamda kusku yaratmayan kadınla sadece..

Kadınlar erkeklere göre daha özgürler ama...


Konu anüs yalatmaya geldiğinde cekinceleri var. Yaklaşık mail ortmında 400 - 500 kadınla sohbet ettim bunların 50'ye yakınıyla görüştüm. Ama sadece anımsadığım kadarıyla beş tanesinin am ve göt deliklerini yaladım. Ilki güzel ve arzulu ögretmenim Berna, ikincisi arzulu çılgın eskisehirli orospum Ayşenur , am yalama videomu çeken Asuman ve dans hocası Cemre, izmirli güzel avukatım Sinem .

Anüslerini yalatmaktan da keyif almışlardı. 

Ama ikisi unutulmazdı. Asuman göt deligini yalarken parmaklatıp eliyle kafamı amcığı bastırıp kendinden geciyordu. Kendimi kaybediyordum onunla sevistigimizde. 
Güzeller güzeli ögretmenim Berna amcığı yalarken kendimden gecmis halde göt deligini dilledigimde ilk önce irkilmis sonra yalatırken digerini de yalarmısın diye istemisti. Izmirli güzel avukat Sinem ise ağzıma boşalıp tum am suyunu kafamı iki eliyle sabitleyip bana yalattıktan sonra rahatlamıs şekilde yüz üstü uzanıp kalçalarını aralayıp göt deligini yalamamı istemisti. O şekilde anüsüne dilini sok, yala diye komutlar veriyordu. Dans hocası Cemre ise her zerresini yalatmak istiyordu. Dilim herhangi bir yerine degdiğimde zevkten kıvranıyordu. Amcığı ve sıkı anüsünü yalamaktan aldığım keyif bambaşkaydı. 

am yalatmak, anus yalatmak, vajina yalatmak, vajina, anus, am
Am yalatmak anus yalatmak



Adınız
Mail Adresiniz:
Detaylı Mesajınız:
Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.

Yorum Gönder "Am yalamak anus yalamak"