Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Vajina dudaklari

Vajina dudakları


Vajina dudakları görsel olarak benim icin önemli ama ne kadar iri ve dolgunsa o kadar hoşuma gidiyor. Bunun haricinde en önemlisi sulanması. Sulanmış ve gercekten iyi sulunan bir kadının vajinasını yalamak başka keyif. 

Tabi belirtme gereği çok duymasamda blogumu takip edenler bilirler, temiz kokusuz bir vajina olması en önemlisi. Burada koku derken vajinanın yani kadını doğal sağlıklı kokusunu kastetmiyorum. Kötü kokmaması önemli. Kıllı vajina yalamaksa başka bir keyif. 

Vajina dudaklarının kararması.

Bu tamamen ırsi ve giyim tarzıyla ilgili... Ic camasır secimlerinde vajina dudaklarının kararmaması icin pamuklu tercih edin. Bir gözlemim de boya veren kotlardan dolayı özellikle biraz kilo ve terleme problemi yaşıyan kadınlarda gözledim. 

Benim icin vajina dudakları neden önemli. Sulunmış vajinaya dilimi kepçe gibi daldırıp o biriken am suyunu dilimle toplayıp emmek, iri vajina dudaklarını keyifle milim milim yalamak çok keyifli..

Ama yine de en önemlisi sulu vajina yalamak. Bayılıyorum, hatta iki defa deneyimim oldu ama bir kadını ağzıma boşalması delirtiyor beni.
Vajina-dudaklari
Vajina dudaklari

Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.

Yorum Gönder "Vajina dudaklari"