Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Vajina yalayan erkek


Vajina yalatmayı seven veya denemek isteyen kadınlar iletisime geciyorlar. Iletisime gectikten sonra güven konusunda takılıyoruz. Gayet normal ve haklı buluyorum. Hatta gerekli bir anlamda. Güven kısmını aşıp bulustuğumuz hemen hemen hic bir kadın bundan pisman olmadı.

Hiç bir şekil de süpheniz olmasın ki vajina yalamayan erkeğim daha doğrusu vajina yalamaya ve kadın vucuduna güzelligine tapan bir erkeğim. Baska dünyadansınız orası kesin. Vajinanın her noktasına bayılıyorum. Iri vajina istememin nedeni her zerresini emmek, yalamak, somurmak... Ne kadar iri dudaklara sahipse o kadar hosuma gidiyor. Kıllı olması sadece hissetmemle ilgili yani amciginizin derinliklerindeyken veya am suyunuzu doya doya emerken amcığın kokusu tadı kıllara sinmesi, bulasması o anı o duyguyu tamamlıyor. Vajina yalayan erkek tanımı benim icin biraz yavan aslında. Ben vajina yalama fetisisti olan am yalama fetisisti olan bu duyguyla yanıp tutusan bir erkegim.

Kısa bir video olsada am yalamadan aldığım keyfi izleyebilirsiniz.





Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.

4 yorum for "Vajina yalayan erkek"

  1. benim amcıgımı böyle yalayan kocam olsa 24 saat yalatır amımın suyunu içiririm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben keyifle yalarim. Suyunu eme eme yuta yuta yalarim.. @oralmasaj | oralmasaj@gmail.com

      Sil
  2. Hayalimdeki sex once yalatıp
    Hazzın dorugundayken partnerimin sert penisini icimde hissetmek ve birlikte çılgınca sevişmek.
    Kocamda beni böyle yalayıp ucursa bende onu uçurum zevkten ama eşim yalama konusunda isteksiz maalesef...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarim esinizle yasarsiniz ama yasiyamazsaniz mail adresimden iletisime gecebilirsiniz.

      Sil