Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Oblomov Cafe Kadıkoy

Oblomov Cafe Kadıköy



Şu an bulundugum kafe, Baris Manco kafenin karşında ve güzel tasarimi olan bir yer. Tek eksigi kismen kapalı bir alanda sigara icmeniz. Kısmen de olsa kapalı bir yer de sigara içmeyi sevmiyorum. 

Oblomov kafe de  bir birinden guzel kız ve 3-4 erkekle bira iciyorum. Hic birini tanimiyorum ki aralarinda bir tanesiyle tanismak isterdim. Kumral minyon duz uzun sacli guzel bir genc kiz ki cok hosuma gitti. Onundeki Mac pc ileno kadar mesgulki goz temasimiz olmuyor. Varsa da suan bloguma kendini yazdigim icin  temas kuramiyoruz. Cok tatli anlatamam.. 

Aradigim kadin tipinde degil ama bu hafta guzeller guzeli bir kadinla beraber oldumki o da aradigim kadin tipinde degildi ama guzelligine vuruldum.  Neyse cok tatli bir genc kadin ve sevismeyi cok isterdim. Bir gun blogumla karsilasirmi bilmiyorum ama beyaz bol sorti ve siyah tsortuyle solumda tum guzelligi ve masum yuzuyle oturuyor. 20'li yaslarda. 😊

Sagnak yagmur agmaya basladi sansima ve yagmuru cekme banesiyle cektim bu guzeli. Bu tarz seylere cesaret edemem ama suan yanimdan guzel parfumu ile geçti.



Suan da ates istedi ve guzel gulumsemesi yaptigim kotu espiriye ragmen sadece banaydi. 😊
Halhal takmamış ama güneş gibi görünen bir dövme yapmış. Neden halhal takmamış bilemiyorum ama halhal kadını bunu biliyorum. Halhal kadını yazımı nerde hangi blogumda paylastım bilemiyorum ama halhal fetisitligim olmasa da veya ayak fetisistligim halhal kadını diye bir sey var. Beni kendine ceken bir aksesuar halhal ... Kadınlara tum aksesuarlardan fazla yakısan. 

Biliyorum alkolun beyninle oyunu suan yazdiklarim icimde sala sacma bir mutluluk iste oyle...
Oblomov kafe son gittiğimde Tuborg satmayı bırakmıştı. Tuborgculara duyrulur.
Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.

Yorum Gönder "Oblomov Cafe Kadıkoy"