Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Boyle bir kadının vajinasını yalamak isterdim

Böyle bir kadının vajinasını yalamayı çok isterdim. 


iri vajina yalamak istiyorum
boyle bir kadinin vajinasini yalamak istiyorum
Iri baldırlar, iri güzel dudaklara sahip bir amcik. Harika bir kadin. Ellerimle baldirlardan tutup keyifle saatlerce yalamak. Vajina dudaklarını en ince ayrıntısına kadar dilimle masaj yapa yapa yalamak. Harika olurdu bu kadının veya benzer bir kadının vajinasını ve guzel anusunun tadına dilimle bakmayı cok isterdim. Yaklaşık bir bucuk ayrdır am yalamadım artık sabrım iyice tukenmekte. 
Yazla beraber giyilen o taylardan belli olan amciklar iyice kudurttu beni. Diz cokup en sonunda bisine yapıp taytın uzerinden emecem... Saka bir yana cok kotuyum anlatamam.. 


Kadinlara ozel oral masaj | saatlerce keyifle am yalarim mesaj atin
maille ulasin oralmasaj@gmail.com
twitter: @oralmasaj
Hakkimda sayfasindan beni taniyabilirsiniz. Hakkimda |
Mesaj attiginizda direk telefonuma mesajiniz dusmekte, akliniza takilan her konuda bana mesaj atabilirsiniz. Am yalamaktan baska bir arzum istegim bulummamakta.

Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.

2 yorum for "Boyle bir kadının vajinasını yalamak isterdim"

  1. Harika bir goruntu... Sonup donup blogumdaki bu fotoya bakıyorum. Muhtesem bir goruntu, yalamaya doyamam

    YanıtlaSil
  2. Ah bende istiyorum biri gelsin yalayıp siksin

    YanıtlaSil