Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Sizden tek talebim vajinanızı yalamak

Sizden tek talebim vajinanızı yalamak
Vajina yalamak
Merhaba, bloguma defalarca sadece vajinamı yalatmak istiyorum, başka bir şey yapmak istemiyorum seklinde mesajlar gelmekte. Bekaret, bakire olmak hala çok önemli olduğundan açıkçası endisenizi anlıyorum... O nedenle bu açıklamayı tekrar yapma geregi duydum.

Ben evli bir erkeğim, bu nedenle cinsel iliskiye girmek gibi bir derdim veya bir ihtiyacım yok. Yani istediğim zaman keyifle sikebileceğim bir kadın var zaten. 
Ama eşim vajina yalatmaya , vajina yalamamı sapıklık olarak görüyor. Bunu bir tartışmamızda söyledi ki sonrasında bir daha hiç istemedim. 
Esim vajinasını yalatsaydı belki bu blog olmazdı. Zorla yalamam mümkündü ama birincisi birisine cinsel bir zorlamada bulunmak istemem, bu eşimde olsa, ikincisi benim için önemli olan zaten karşımdaki kadının vajinasını yalatmak istemesi.

Yani sikişmek için vajina yalamayı bahane etmiyorum, böyle mailler alıyorum, açıklamak istedim. Zaten buradan oralmasaj blogumdan tanıştığım dünyalar guzeli bir kadınla 2.5 sene soyunmadan hatta keyifle vajinasını yaladım. Istersenis hiç soyunmam bile... 
Ben sadece ve sadece vajina yalamak istiyorum. Başka amacim gayem yok.

Diger taleplerinizi de karsilarim tabi ama sizde isterseniz. Ama görüyorumki blogumdan ulasan hanimlarin daha ziyade talepleri vajisini yalatmak ve ben de bunu istiyorum...

Ama benim sizden tek talebim vajinanızı yalamak. Baska bir cinsel arayış içinde degilim.


vajina yalatmak isteğinde bulunan kadınlardan mesaj bekliyorum. Bana oralmasaj@gmail.com mailinden ve oralmasaj twittir hesabından ulaşabilirsiniz.



Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.