Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Muhtesem Yarigini Dilimle Ayirmak Harika Olurdu

Muhtesem Yarığını Dilimle Ayırmak Harika Olurdu

Başbaşa kaldığımızda yatağa uzatıp altıma alıp keyifle öpsem okşasam, sürtüne sürtüne zevklendirsem. Bacaklarını aralayıp ilk önce bileklerini öpsem ki halhal takmasi başka bir güzellik katardı. Sonra etegini yukarıya cekip bacaklarını aralasa baldırlarını öpe öpe yukarı çıksam ates gibi amcığının sıcaklığı ve kokusunu kilodunun üstünden çekip yavaşça çıkarsam sulanan amcığından kiloduna bulaşmıs am suyunu emsem, am suyunun hic bir damlasını ziyan edemem, karşıma şöyle harika bir vajina çıksa vajina dudaklarından sızan damlalarla karşılasa yavaşça alttan dilimi kepçe yapıp bu güzel vajina yarığına daldırsam her damlasını dilimle aça aça her damlasını keyifle yalasam emsem

Fantezi değil defalarca yaşadım ama hiç bir zaman doymadım

Yukarıda yazdıklarımı defalarca yaşadım. Ön sevişme sürtünme öpüşme ile vajinanın tasarcasına am suyuna bulanması ve dilim içinde dolaşirken partnerimin keyiften zevkten sarsılması keyifle "muhteşemsin" demesini defalarca yaşadım.

Bosalıp mola verdiğimizde içinden çıkan dilimi emişi ahhh unutulmaz anlar.

Uzun süreli bir kadının vajina yalayıcısı am yalayıcısı veya sevgilisi olmak isterdim.

Senelerce süren ilişkilerim hep oldu ama görüşmelerimiz arasındaki aralık sadece güzel ögretmenim Berna haricinde istediğim şekilde olmadı. Ayda bir kaç defa en azından görüsebileceğim bir kadın olsa ona sadık olurum.  






Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.

Yorum Gönder "Muhtesem Yarigini Dilimle Ayirmak Harika Olurdu"