Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kilolu Kadinlarla Beraber Olmak

Kilolu kadınlarla beraber olmak

Kadına kiloyu yakıştıranlardanım hatta bazı kadınlara kilo o kadar yakışıyor ki normal kilo veya zayıf olsalar sanırım o kadar çekici  gelmezler. Ilk buluştuğum kadınlardan birisi baya bir kiloluydu yaklaşık 2.5 yıl kadar süren bir ilişkimiz oldu. Tek kelimeyle de harikaydı. Ancak sonra beraber olduğum bazı kadınlarda hijyen problemi oldu ve bu benim için gercekten problem.


Kişisel temizlik am yalatma isteği kadar önemli

Blogumu okuyanlar bilir iki sey benim için önemli en önemlisi am yalatma isteği gercekten o kadının ağzıma verip vajinasınu doyasıya yalamak istemeli bunu bana hissettirmeli. İkincisi de kişisel temizliğine özen göstermeleri.

Kişisel temizlikten kastım

Çok detaya girmeden açıkliyayım öyle kilodunda ve poposunda kaka gormemeliyim. Bununla çok karşılasır oldum. Özellikle genç kızlarda temizlik anlayışı çok farklı kılları lazerle aldırıp elli çesit parfum kullandıklarında kişisel temizliklerine özen gösterdiklerini sanyorlar.
Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.

Yorum Gönder "Kilolu Kadinlarla Beraber Olmak"