Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Vajina Sütü

Vajina Sütü

Vajina yalatmak istiyen internette tanıştığım bir kadınla bir süre sohbet ettikten sonra buluşmaya karar vermiştik. Başbaşa kaldığımız suitte biraz sohbet edip kahvelerimizi yudumlarken rahatlamasını bekliyordum. Kalktı tuvalete geçti döndüğünde sohbet ederken oturduğu koltuk yerine kucağıma geldi ve deli gibi öpüsmeye başladık. Amcığının sıcaklığını sikimde hissediyordum. O anı tarif etmem ikansız kucağımda sikimin üstünde kıvranan güzel bir kadın kalcaları avuclarımda dillerimiz dudaklarımız kenetlenmiş. 

Kucakladığım gibi yatağımıza götürdüm. Altıma aldım bacaklarını araladı sikim tam ates gibi yanan amcığında sikimle eziyordum amcığını hatta amcığından kalk atışını hissediyordum. 

Yavas yavas soydum artık sabrım kalmamıştı iyice sulanmıştır diye düsündüm. Yalamak için deliriyordum. Ayak bileklerinden öpmeye başladım baldırlarını rn sonunda ıslanmış ateş gibi amcığının sıcaklığını hissediyordum ve o muhtesem kokusunu alıyordum. Kilodunu çıkardığımda amcığının dudalları ve cevresi süt gibi bir sıvıyla kaplıydı. Bir kaç saniyelik şaşkınlıktan sonra belki saniye de sürmedi ilk önce kenarlarında taşanları yaladım sonra dilimi amcığına daldırdım çıtır minyon afetim kendinden geçti. Saatlerce yaladım hemde ne yalamak o kadar uzun zaman olmuştu ki am yalamamıştım. 







Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.

Yorum Gönder "Vajina Sütü"