Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Oral Seks Yaptirmak Vajina masaji

Oral Seks Yaptırmak Vajina Masajı

Oral Masaj Vajina Masajı vajinasını yalatmak istiyen hanımlara özel dilim ve dudaklarımla vajina masajı yapar gibi yalamak ve emmek sonrasında da parnerimin rahatlayıp keyifle ağzı boşalmasını sağlamak iste benim hayalim bu ve defalarca yaşadım. Defalarca da yaşamak için arayışım devam ediyor. 


Beni büyüleyen Am Yalama Am Yalatma Videosu

Evlilikteki cinsel hayalim buydu. Ilk bu videoyu izlediğimde büyülenmiştim. Amator bir am yalama am yalatma videosu. Eşim olacak kadınlada bunu yaşamak istedim ama yaşayamadım. Eşim sapıklık olarak nitelendirdi. Iyi ki de öyle oldu. Onlarca kadınla tanıştım ve bazılarıyla yıllarca beraber oldum. Am yalama da tecrübeli oluşumu bir anlamda eşime borcluyum. 



Eşimle yaşayabilseydim belki de tek düze olacaktı. 

Ama her defasında farkli bir kadınla beraber olunca her kadının fantezi dünyasını ayrı ayrı tanıma fırsatım oldu. Kadınları daha iyi tanıma fırsatım oldu bu nedenle sanırım eşime teşekkür etmem lazım.

Oral Masaj kadınlar için hayalini kurduğum Oral Sex

Oral Masaj 2010 yılından itibaren Oral Sex yaptırmak istiyen kadınlara hizmet veriyorum

Am yalama isteğimi ve hayalimi yansıttığı için Oral Masajı lakap olarak sectim. Bir kadının vajinasına dilimle dudaklarımla vajina masajı yapma fikri evliliğimde yaşayamayınca ve eşimin oral seksi yani vajinasını yalatmayı bir tartışmamızda 'sapıklık' olarak nitelendirmesi sonunda 10 yılı  geckin bir vajina yalama ustası oldum diyebilirim. Eğer eşim aşağıdaki videodaki kadın gibi am yalatmayı sevse ve o adam ben olsam o zaman tanıştığım bir birinden güzel kadın hayatıma girmiyecekti. 

Vajina yalatmak hoşuna gidiyorsa veya vajina yalatmak istiyorsanız tamamen gizlilik içinde beraber olabiliriz.

Sadece vajinasını yalatmak ve rahatlayıp ağzıma boşalmak istiyen kadınlar mesaj atsınlar. Başka bir cinsel beklentim bulunmuyor. Sadece doyasıya am yalamak istiyorum.
  • Mesajinızda kendinizi kısaca tanıtınız
  • Istanbul da ikamet eden veya Istanbul'a gelebilecekseniz iletisime gecin
  • Nadiren haftaici aksamları müsait olsamda, Cumartesi günleri tüm gün müsaitim
  • Mesajlarınız direk telefonuma düşmekte müsait olduğum an size geri dönüş yapabilirim.
Adınız:
Mailiniz: *
Mesajınız: *

Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.

Yorum Gönder "Oral Seks Yaptirmak Vajina masaji"