Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Iki Deliginide Yalatmak Istiyen

Harika gözükmüyor mu, hemde iki deliğinde harika gözüyor.

Keyifle saatlerce iki deligine de oral masaj yapardım. Vajina dudakları kıvrımlı ve iri göt deligide tam dilimle masaj yapacağım sekilde. Her göt deligini yalamam temiz olmalı ve güvenmeliyim ama her sulu amcığa keyifle oral masaj yapar keyifle yalarım.

Vajina yalatmak Am yalamak baska bir keyif ama bir kadının göt deligine dilimle masaj yaparken kendini parmaklayıp ağzima bosalmasından sonra anüs yalamak da benim için çok özel bir şey oldu.

Anüs yalamak yani göt deliginizi yalamak

Anüs yalamak yani göt deliginizi yalamak hatta masaj gibi yalamak isterim. Tabi bu size bağlı bunu istiyen ve bundan keyif alan kadınlar ve tabiki temizliginize güvenirsem yapabileceğim ve yapmaktan gercekten keyif aldığım bir sey ama tabiki am yalamak için bulusuyoruz. Buluşup sadece göt deliğinizi yalamak bunun için buluşmak istemem. Ve am yaladığım kadar da göt deliğinizi yalayamam. 

  


Tabiki temiz olması ve tabiki sizinde istemeniz gerekmekte

Asuman ve il dışından gelen güzel ögretmenim Özlem am yalatmaktan ve göt deliğini yalarmaktan zevk alan iki kadındı. Iliside benim için cok özellerdi. 
Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.

Yorum Gönder "Iki Deliginide Yalatmak Istiyen"