Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Amator Lezbiyen Am Yalama Videosu

Amatör Lezbiyen Am Yalama Videosu

Am yalama videosu izlerken özellikle amatör olan am yalama videolarından secmeye çalışıyorum. Blogumda da genelde amatör am yalama videosu bulunmakta. Bu video en özellerinden defalarca izledim. Yıllardırda denk geldiğimde izliyorum. Linkini bulunca da paylaşmak istedim.


Öpüşmekse öpüsmek sevişmekse sevismek ve aralarındaki tutku

Bu kadar güzel atesli öpüşme ve sevişme sevisenlerden bağımsız büyüleyici geliyor. Gay bir cift olsa büyük ihtimalle igrenirdim ama kadınlara her sey baska yakışıyor. Berber olduğum kadınların yarısından fazlası bir kadınla da beraberolma fikrine açık. Kimisi am yalamak istiyor kisimi yalatmak istiyor. Bir türlü yalamak istiyenle yalatmak istiyeni yan yana getiremedim.  
Sadece vajinasını yalatmak ve rahatlayıp ağzıma boşalmak istiyen kadınlar mesaj atsınlar. Başka bir cinsel beklentim bulunmuyor. Sadece doyasıya am yalamak istiyorum.

Hakkımda ve İletişim

78'li 40'lı yaşlarda am yalama fetişisti erkeğim, eşim am yalatmayı sevmedigi icin ve  sapıklık olarak gordüğü için 2010 yılından beri kadınlara oral masaj yapıyorum. Vajinasıni yalatmak istiyen kadınlarla nette tanışıp karsılıklı birbirimize güvenirsek bulusup saatlerce keyifle vajinalarıni yalıyorum. Sanşlıysam ve partnerim rahat ederse keyifle ağzıma boşalıyor. Sulu ve kıllı am yalamaya bayılırım.
  • Mesajinızda kendinizi kısaca tanıtınız
  • Istanbul da ikamet eden veya Istanbul'a gelebilecekseniz iletisime gecin
  • Nadiren haftaici aksamları müsait olsamda, Cumartesi günleri tüm gün müsaitim
  • Mesajlarınız direk telefonuma düşmekte müsait olduğum an size geri dönüş yapabilirim.
Adınız:
Mailiniz: *
Mesajınız: *

Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.

Yorum Gönder "Amator Lezbiyen Am Yalama Videosu"