Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Am Yalamayı bu kadar çok mu seviyorsun

Gerçekten am yalamayı bu kadar çok mu seviyorsun?


En fazla karşlaştığım soruların başında bu gelmekte digeri de türbanlıyım daha doğrusu kapalıyım beni de yalar mısın, kapalı olmamın sakıncası var mı?

  • Am yalamak yani vajina yalamak senin için bu kadar önemli mi, am yalamayı bu kadar çok mu seviyorsun?
Bunu ilk defa açıklıyorum, bunu şimdiye kadar sadece bir kadına anlattım. Am yalamayı ne kadar sevdiğimi açıklar sanırım ki aslında am yalama fetişistiyim. Yani bu elimde değil, am yalama istediği benim için seviyorumla açıklaması eksik kalıyor. 

Am yalamayı ne kadar çok sevdigime gelince, cevabı şu örnekle açıklıyayım. Bundan yaklaşık 15 - 20 yıl önce, üniversitede sevgilim vardı ve ona ilk başbaşa kaldığımızda bu am yalama isteğimi açıkladım.  Sonucta evlenmeyi düşünüyorduk. Gerçi o yaşlarda iyiki ayrılmışız, direk kesin bir dille red etti ama biliyorum ki aslında istiyordu ama onu farklı bir yere koymamdan korktu. Ama en azından eşim gibi sapıklık diye nitelendirmedi. 

Konumuza geri dönersek simdiye kadar bunu yani am yalamayı gercekten ne kadar sevdigimi soran bir kadına açıkladığım bir anımı anlatmak istiyorum.

Ben hayatımda bir defa genelevden bir kadınla beraber oldum o da yaşça büyük abilerimden bitanesi onsekiz yaşına girince bir anlamda rüşvet olarak, kız arkadaşına sarkmamam için beni geneleve götürdü. Sonrasında çok gitsemde bir daha hiç girmedim. Genelde arkadaş ortamlarında arkadaşlarımın ısrarı yüzünden gittim. 

Kız arkadaşım red edince iyice tuhaflaştım. Am yalama isteğinden başka bir sey düsünemiyorum. Okuduğum şehirde bir genelev vardı ve arkadaşlarımla bir kac defa gitmiştik. Atladım bende geneleve gittim ve sabahın köründe daha kimseyle görüşmediğini düsündüğüm; kirklı yaşlarda, kısa boylu ve çok da güzel olmayan bir kadınla bir saatlik beraberlik için anlaştım.

Yani bir hayat kadınına bir saatlik ücretini verip sikmeden tam bir saat yaladım. Bir saat boyunca bacaklarını açıp kafamı arasına gömüp o an için keyifle amcığını öyle yaladim ki kadın hem şaşırdı hem de ne zaman sikeceğimi sorup durdu. Vajinasının her kıvrımını, göt deliğini vs. Benden once duş almış kısa olan saçları hala ıslakdı. O kadar rahatlamıştim ki anlatamam ama bu rahatlama bir kaç saat sürdü. Sabah akşam sikilen bir kadının amcığını yaladıgımı idrak ettikçe kusmaya,  aklima geldikçe tükürmeye başladım. Bir orospuya para verip, hem de genelevde calısan sabah aksam sikisen bir orospuya para verip amcığını yaladım.

Am yalatmak


Cesaretinizi toplayın ve bana ulaşın.
  • Aklızda soru işareti olmasın vajina yalama fetisisti olgun, evli ve tecrübeli en önemlisi am yalamaktan haz alan bir erkekle beraber olacaksınız,
  • Kesinlikle gizlilik içinde kalacak,
  • Tanıdığınıza asla pisman olmayacağız birisiyim. 


Adınız:

Mail Adresiniz:

Mesajınız

Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.

Yorum Gönder "Am Yalamayı bu kadar çok mu seviyorsun"