Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Taze güzel sevgili ve harika etli amcigi

Taze güzel sevgili ve harika etli amcığı


Bu videoyla ilk karşılaştığımda iki şey aklıma geldi. Birincisi siken adam bu harika vajinayı, amcığı yalamış mıdır? İkincisi Serap ...

Tek kelimeyle her saniyesini izlerken harika amcığı keyifle acele etmeden saatlerce yalamak ve bu genç güzel kadının bana anımsattığı güzeller güzeli Serap .. 

Serap, hayatımda seviştiğim her zerresini keyifle yaladığım en güzel esmer tenli genç kadın. 


Serap'la 2016 yazında blogum sayesinde tanıştığım kadınlardan. Amasya'lı ( Amasya da beni şaşırtan yerlerden birisi yani birbirinden güzel 5-6 genç kadın yazdı.) ama Antalya da ailesi ile tatilde oldugundan Antalya dan geldi. 

21 yaşında güzeller güzeli afet


Abartmıyorum belki de video daki genç kadından daha güzeldi. Etli kıllanmış amcığını yalamaya doyamamiştım. Boşalırken bacaklarını kıştırıp kaçmaya calışmasını unutamam.  Sen gerçek misin deyişini de. 

Taksim de bir otel de buluştuk. Inip ilk önce yemek yedik. Otel parasını ben ödediğimden ısrarla yemekleri o ödemişti. Genelde beraber olduğum kadınlara para harcatmam ama bir şekilde ödeme yapmak istemeleri o kadın hakkında daha olumlu düşünmemi sağlar. Aslında sanırım Asuman ve Serap haricinde kimseye en ufak bir şey ödetmedim. Ama ikisi de çok ısrar etti ve ikisininde maddi yönden beni kat be kat aşacak maddi gücleri vardı. 

Serap gece yanında kaldığım ilk kadındı. Bir is seyehati bahanesiyle gece dörte kadar yalayıp siktiğim bu güzel kadınla uyanmak, öpüşmek ve kahvaltı etmek harikaydı. 

Bir daha görüşemiyeceğimizi ve nisanlı olduğunu biliyordum. 

Hamile kalırsam evlenirsin. 

Tüm gece yalayıp defalarca icine boşaldım. Ertesigün hapı kullanmasını istesemde inatla kesinlikle hamile kalamayacağını ailesinde dört kız kardeşin de cocuk sahibi olmak icin baya ugrastıklarını söylemisti. Genetik bir problem varmış. Ablası 10 yıllık tedavinin sonrasında cocuk sahibi olmus. 

Hamile kalırsa eğer benimle evleneceğini söyledi. Eger onu hamile bırakırsam bir kaç cocuk daha yapmak icin benim gibi yakışıklı ve olgun bir erkeği kaçırmıyacağını da.. 😋

Ses seda çıkmadığına göre hamile kalmadı. 

S
Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.

Yorum Gönder "Taze güzel sevgili ve harika etli amcigi"