Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kadikoy de Tuborg satan bar kalmamis

Kadıköy de Tuborg satan cafe bar kalmamış.



100 % diye bir cafe bardayım. Tek kelimeyle sik gibi bir yer. Bakkaldan bozma, durmadan metal çalan ama ne yazık ki tek tuborg bulabildiğim bir yer. 

Tipim kayık her halde, güzel havadar bir mekana girdim. Siparişimi almaya geldiğini sandığım eleman orası dolu abi dedi sonrada arkada boğuk, kapalı bir masa gösterdi.  Kendi paramla sırf bira icip biraz ferahlamak için normal de ücretsiz teklif etseler orası boğuk, havasız kapalı diye red edeceğim yere hem para verip oturmak aptalca. 

Fellik fellik tuborg satan bir cafe bar aramaya başladım. Kadıköy de cafe bar açmıyanı dövüyorlar sanki her yer cafe bar ama her yeri efes istila etmiş, tuborg satışı yasaklanmış gibi. 

Sonunda biraz havadar ama tek kelimeylr bu boktan %100 denen mekana oturdum. %100 harbiden bombok bir mekan ama yeri olan ve tuborg satan tek mekan. Bas bas metal muzik beynimi sikti. Gençliğimde nasıl dinliyor muşum, gerçi Metalica denince akan sular durur ama bu çalınan muzikle alakası yok.  


Kadıköy yine tek kelimeyle harika.. Başka bir dünya her şeyi ile bambaşka. Birbirinden güzel cesur kadınla dolu, keyifle tuborg yudumlamak, meze gibi güzelleri izlemek.

tuborg

Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.

Yorum Gönder "Kadikoy de Tuborg satan bar kalmamis"