Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Hakkımdaki yanlış izlenimler


Sohbet ettiğim kadınlardan edindiğim izlenim hakkımda bazı yanlış izlenimlerin olduğu. Bunlara kısaca değinmek istedim.

Çok fazla kadınla beraber olduğumun sanılması.

Blogum ve twitter hesabımdan yani internetten mailleştiğim kadın sayısı binden fazla, onaylı olanlar. Onay kısmına buradan girmiyecem karşımdakinin onaylı olması benim icin önemli, erkekler de mail attıkları için kendime has oluşturduğum onay süreci var. Binden (1.000) fazla kadınla mail ortamında iletisim kursamda toplamda yaklasık 10-12 yılda 20 - 25 kadınla beraber oldum.

Ücretli değilim. 

Am yalama isteğime bulduğum oralmasaj ismi ücretli hizmet verdiğimi sananlar oluyor.  Ücretli değilim, tam aksine konaklama masraflarını karşılıyorum. ( Tabi bunun bir sınırı var. Maddi olarak çok rahat bir durumum bulunmuyor. Beş yıldızlı otel gibi bir seçenek sunamıyorum ki aslında sunmak isterdim. )

Sadece sikişmek için beraber olmuyorum. 
Şimdiye kadar kadınlar ne istiyorlarsa onu vermeye çalıştım. Sadece ve sadece vajinasını yalatmak isteyen kadınların vajinasını keyifle yaladım. Hem vajinasını yalatıp hem de sikişmek isteyen kadınlarıda zevkle yaladım ve keyiflerini çıkara çıkara siktim. Ama sadece sikişmek isteyen kadınlarla henüz beraber olmadım. Çıkmasıda zor zaten. Am yalamadan sikişmek çok yavan, çok anlamlı gelmiyor. Ama sikmeden saatlerce am yalıyabilirim. (yazarken bile agzım sulandı.)

Bir kadında en fazla önemsediğim şey; 
Sıradan bir erkeğim, güzel kadınlar çok çekici gelsede güzellikten ziyade vajina yalatma isteği ve kişisel temizliğine özen göstermesi.
En fazla görüşmek istediğim kadın vajinasını yalatma isteği tavan yapmış kadınlar. Özellikle sulu vajinasını yalatıp ağzıma boşalma isteği olan kadınlar.

Kişisel temizlik çok önemli ama tüylenmiş, ķıllı am yalamaya bayılırım o bambaşka.. Ama tüy veya kıl sadece vajina da olursa çekici geliyor. Bacakları, kolları kıllı olan kadınlar itici geliyor.

Kadınlar da medeni durum önemli mi?

İtiraf etmeliyim ki evli kadınları daha fazla tercih ediyorum. Daha güvenilir, daha uyumlu, daha anlayışlı oluyorlar. Ne istediklerini biliyorlar, boş anlamsız kapris yapmaktansa problemi beraber çözmeye çalışıyoruz. Hele yaş olarakda yakınsak daha güzel bir iletisimiz oluyor. Tabi genç kadınlarla da çok güzel anlaştıklarım oluyor. Mesela, iran asıllı güzeller güzelim bambaşka, Cadım senin yerin bambaşka, tesettürlü yani türbanlı taze hatunumu da unutamam. ( Türbanlı hatunumu yalamak ayrı keyifti ama kucağımda bana yaşattıği keyif harikaydı.)

Çok uzattım, am yalatma isteği olsun yaşın veya medeni durumunun çok önemi yok. Am yalatma isteği, kisisel temizliği ve tabiki İstanbul'a gelenilmesi önemli.



Sadece vajinasını yalatmak isteyen kadınlar

Adınız

Email *

Mesajınız*


Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.

Yorum Gönder "Hakkımdaki yanlış izlenimler "