Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

En özel kadınlarım

En özel kadınlarım



Sohbet edip bir şeyler paylaşıp buluşamadığım kadınlarım. Sıralama çok önemli olmasa da yine de bir sıralam çabası içinde yazmaya çalısacam. 

Antalya da en çok tanısmak istediğim kadınım Sumru'm.

Kadınların böyle bir hayalı var mıdır bilmem ama hayalini kurduğum kadındı Sumru ... Ah güzeller güzelim, alamadım seni o girdaba girdin. O talihsiz olayla bende yıkıldım. Gel kaçalım birlikte bir hayat kuralım demiştim. Zaman geçti o iklim değişti, ne çok istemiştik birbirimizi. Ne hayallere sokmuştun beni... Son sohbetimizde geçmişte kalan eski bir arkadaş olduğumu hissettim.  Özenle sakladığım bir kaç fotonuda son konuşmamla sildim. 

Ankara dan Aliye...

Hiç çıkmadın ki aklımdan ama çok çaresiz zamanıma denk geldin. Sumru gibi hayatımda en çok olmasını istediğim kadınımdın. Bir erkeğin elinin kolunun bağlı olmasınıda senle ve Sumru'yla öğrendim ki Sumru da daha cesurdum. Güzelligin başka cezbetti beni, kişiligin başka. Bana gönderdiğin video da o etli amcıktan akan damlarlar başka.. Ama iste imkansızlıklar. 

Kıbrıs Çıtırım Irmak,

Ah çıtırım her konuşmamızda kedi- köpek gibiyiz. Benim hırçınlığım beni yarı yolda bırakman, seninkisi ne hala anlamadım. Didiş didiş anlamadım iki inatçı burnundan kıl aldırmaz keçi başka bir derdimiz yok. Bir defa bir araya gelsek hersey bitecek ya sende o cesaret bende o sabır yok.

Tuğba'm sen bambaşka hayallere ittin beni


Çok yazılacak bir sey yok. Beni hayallere savurdun ama işte olmadı. Sen bambaşka kolllardasın.. Yazılacak fazla çok şey var, hemde hiç bir şey yok.

Aklıma gelen, aslında yüreğimde bir kaç teli koparan bir iki isim var ama diger guzel kadınlarım başka bir yazıda olur belki








 



Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.

Yorum Gönder "En özel kadınlarım"