Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Yeni bir başlangıç

Yeni bir başlangıç


Hayatı tazelemek bazen eski hayatınızdaki herkesi, her şeyi yenilemek yeni bir başlangıç yapıp, fabrika ayarlarına dönmek gerekiyor. 

Bu nerden çıktı derseniz Asuman kendime gelmemis sağladı. 

Bugün (31 Temmuz 2019) buluşacaktık. Bir haftadır istanbuldaydı ama ancak islerini halledebilmisti. Blogumun takipcileri veya blogumdaki paylaşımları okuyanlar Asuman'nın benim için ne özel olduğunu bilirler. Hatta 20 yaşında güzelliğinden emin genç bir kadın kıskançlık triplerine girmisti ki yine de Asumandan vazgecemiyecegimi soylemistim. Dün telefonda konustuk (bu arada gercek ismini vr telefonunu bilmiyorum paylasmadı, 2.5 yıldırda hic sormadım.)  neyse konusmamızda kullandığı kelimeler, bana karşı farklılaşan tavrı, düşününce ne aradığım ne de istediğim şeyler olmadığını hissettim. Ve bitti. Bitmez diyordum ama bitti.. 

Geçen hafta da tüm mail listemi temizledim. Kimsenin ama kimsenin artık mail bilgisi bende bulunmuyor. Hem de hiç kimsenin. Yaklaşık 600 kadının mail adresi birikmis. 

Yeni bir başlangıç, yeni bir aşk, yeni bir iş ... 



Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.

Yorum Gönder "Yeni bir başlangıç "