Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Sevgilinle ayni is yerinde calismak

Sevgilinle aynı iş yerinde çalışmak


isyerinde sevgilin olmasi

Çalışmaya başladığım ilk yıllarında iş yerinde çocukça bir kaç beraberliğim oldu. Çok da sancılı olmuştu. Beraberliğe tögbe etmistim. Kesinlikle iş yerinden birisiyle beraber olmayıcam diye. Tabi işyerinde çok sevişmisliğim var o başka. Yani yersizlikten beya baska sebeple isyerine odalarda tek tek gezdirdiğim hatunlar oldu. Tabiki onlarca degil, ama 6-7 kadınla olmustur. 

Şimdi artık bu tecrübe ve şuan ki hayata bakışımla aynı iş yerinde red ettiğim kadınlara haksızlık etmisim. Mesela son iş yerinde Asuman diye bir yardımcım vardı. Hep cevremde otuzlu yaşlarda sarışın kıvırcık saçları harika kalaçalara sahip tam bir afet. Bana olan ilgisini görmemezlikten geldim. Iş yerinde gençliğimde yaşadıklarımı anımsadıkça uzaklaştığım ama kendisi icin deliriyordum. Ikimiz bir anılır olmuştuk.  Adımız çıktı, tabi bunun nedenleri vardı. Benim hic bir etkimin olmadığı sonunda mevzusu müdürüm tarafından açılınca kesin bir dille neden olamayacağı anlattım. Sonra Asuman uzaklaştı, eşimle her konusmamızda öfkesini gösterdi. Hatta başka bir kadınla olan konuşmamıza sahit olunca kapıyı pencereyi kırarcasına carpıp odadan çıkmalar. 

Hayat sen garipsin o sıralar blogumdan başka bir Asuman çıkageldi. Sarışın dalgalı saçları mankenim diye ortaklık da dolananları kıskandıran güzel vücudu, incecik, uzun boylu güzeller güzeli.. Şaka gibiydi, bir Asumandan vazgecmemin ödülü bir üst seviye güzelliğe sahip diger Asuman.. Hala hayatımda varlığı yokluğu belli değil ama hayatımda o da yeter. 

Yine dağıldı yazacaklarımla yazdıklarım farklılaştı. Yani kadın aklına düştümü bu kadar etkilemezse zaten koy gotune o iliskinin. 😁  

Ne yazıyordum iş yerinde şuan bir sevgilim olsa hayatım güzelleşirdi. Iliskiyi saklamaya çalışmak veya herkesi sikimizi kadarsınız deyip beraberliğimizi belli ederdik. Bilemiyorum ama iş yerinde hayatın büyük bölümünü gecirip sevgilisiz gecirmek çok mantıksız. 😋

Patronum veya mudurum olsa telefonla cağırıp yalatsa keyfince her yerini özellikle amcığını ... 




Sadece vajinasını yalatmak isteyen kadınlar

Adınız

Email *

Mesajınız*

Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.

1 yorum for "Sevgilinle ayni is yerinde calismak"

  1. Harika bir sahne.. Bacaklarini tam aralamis keyifle yalatiyor.

    YanıtlaSil