Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

oralmasaj blogumun istatislikleri

Oralmasaj blogumun istatislikleri


Blogumun istatisliklerini inceledim. Blogumun ziyaretcilerinin %60 kadın, %40 erkek. Erkekler çok kısa zaman geçiriyor. Bir kac dakika ama kadınlar daha uzun zaman geçiriyor. Istedigim de bu açıkçası ama bazı soru işaretleri belirdi. 

Kadınlar hem % 60 hem de yaş aralığı olarak büyük kısmı 24 - 34 yaş aralığında ve hemen arkasından 34 - 44 yaş aralığındalar. Buraya kadar iyi ama beni şaşırtan en fazla Istanbul dan giris yapmışlar. Yani bunda ne var diyebilirsiniz ama istanbul dan iletisime gecen kadın sayısı nerdeyse yok. Istanbullular sadece izlemekle yetinmis.😋 Cesaret biraz istanbul..  

Benim iletisime gecmek istedigim yas 24 - 44 yaş araligindaki kadınlar. Simdi blogumun ziyaretcilerinin cogu İstanbuldan ve yaş aralığıda  daha fazla cesaretli olabileceklerini düşündüklerim ama İstanbuldan iletisime gecen kadın sayısı ile blogumun ziyaretcileri arasinda ters iliski var. Istanbuldan bu kadar kadın blogumu ziyaret etmesine karsın iletisime cesaret eden kadın neredeyse yok.  
istanbullu kadinlar genel de seyirci sanirim. 😋
   

Benimle iletisime gecen en cesur kent Ankara .. Bu hic değismedi. Hatta istanbul dan iletisime gecenlerin cogu Ankaralilar. O nedenle Ankaralı kadınların hem arzulu olmaları, hem de cesaretli olmalari blogumu acarken aklimdan gecen sey degildi ama iyi ki öyleler. Ankara nin havasindan midir suyundan mıdır bilmem ama harikasınız. Bir planlarım tutsa soluğu Ankara da alacam.

İzmir'inde hakkını teslim etmem gerekiyor tabiki.

Sadece vajinasını yalatmak isteyen kadınlar

Adınız

Email *

Mesajınız*


Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.

Yorum Gönder "oralmasaj blogumun istatislikleri"