Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Adımı nereden biliyorsun?

Adımı nerden biliyorsun?


Cesaretini toplayıp mesaj atan kadın çok az. Olanlar da hep Istanbul dışından istanbul içinden de ara ara mesaj alıyorum. Biraz sohbet sonra ses seda çıkmıyor.  Ne olduğunudanu da tahmin ediyorum az cok bir tanıdık durmadan hesap açıp denetliyor. 😁

Neyse konu başka, am yalama videomu izlemis ve hoşuna gitmiş, yalatmak istedigi icin de mesaj atmış buraya kadar herşey yolunda. Mailini yani mesajini görünce bende cevap verdim haliyle. Çok istahlı kendimden gecerek yaladığımı Kadıköy de olduğunu yazmış.  Cevap yazdım kendini tanıtırmısın diye, 15 saniye sonra mail geldi. Kadıköy de çalışan 21 yaşında boyu vs .. Ben de cevap verdim Şule çok güzel profile sahipsin vs.. 

Gelen cevap, "adımı nerden biliyorsun?"
Cevabım ; " mailde adın yazıyor" 
Sessiz bir kaç dakika sonra fikrini değiştirdiğini yazdı. Tamam dedim ama nedenini sordum, istegi azalmış felan filan.. 😋

Hanımlar sizile birşey paylaşmak istiyorum. Anlıyorum korkularınız çekinceleriniz var ama kesinlikle sizi zor bir duruma sokacak bir insan degilim. Tanışanlar biliyor ne kötü niyetli ne de size zarar verecek bir yapıdayım. 

Birincisi yaş olarak belili bir yaştayım ve ergenlere has davranışlar beklemeyin benden.  Burada tanıştığım kadınların %90'nin adını soyadını biliyorum. Hiç bir yerde paylaşmadım paylaşmamda. Kişisel bilgilerini benimlr kendileri paylaştı. Ne ben istedim ne de bir sekilde eldeettim. Insanlik hali yanlışlikla benimle gerçek mailiniz üzerinden iletisime gecebilirsiniz ama bu kafanızda ( kafanda) soru işareti bırakmasın hic bir yerde paylaşmıyacam. 


Yani kendi sakarlığından dolayı korkuya kapılıp herseyi sonlandırmak da başka bir kafa yapısı, hayatta hata yapma lüksünüz var, her hata da herşeyi yakarsanız hayatınız cekilmez olur. 

Sadece kadınlar iletisime geçsinler

  • Vajinasını yalatmaya istekli
  • Kişisel temizliğine özen gösteren
  • İstanbul içi veya istanbula gelebilecek 

Adınız

Email *

Mesajınız*


Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.

Yorum Gönder "Adımı nereden biliyorsun? "