Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Iranli guzel sevgilim Gülsen

Iranlı güzel sevgilim Gülşen


Yanlış anımsamıyorsam, her şey 2014 yılının başında oralmasaj twitter adresime attığı bir mesajla başlamıştı. Dünyalar güzeli genç bir kadın. Ceylan gözlü, harika hatlara sahip yüzü, kara kaşlı,  uzun saçları hokka burunlu bambaşka genç güzel bir kadın. 

Özel hayatında yaşadığı bazı çalkantılardan dolayı kendini alkole ve yemege vurmustu. Bu da kilo almasına neden olmuştu. Umursamaz tavırları olsada kilosunu problem ediyordu. Başlangıc da her hafta sonu veya 15 günde bir görüssek de zamanla görüşmelerimiz azaldı. Zamanla da ayda bir iki ayda bir ve oyle zamanla koptuk.  

Bana imam nikahlı esi olabilecegimi söylemisti. Istemis miydim, tabiki istemistim. Ama 25'nde genç ve dünyalar güzeli benim gibi 35 yasinda özel hayatı problemli yaslı bir tekeye layık görmemistim. 

5 yıl sonra bir Gülşen yazısı nerden mi çıktı. Gülşen'i aradım internette aklima takıldı. Adını soyadını hic unutmadım. Ara ara bulamıyorum. Birden güzel bir kadın fotosunu  gözlerine takılı kaldım. Ceylan gözler, hokka burun, güzel gülümsemesi ama zayıf benim kendisini tanıdığım zaman göre çok zayıf.. Şokla mutluluğu bir arada yaşadım. Ben üstüne gitmemek icin üzüntü icinde söylüyemesemde Gülşen o kilolardan kurtulmuş yeniden dogmuştu. Yani sıkıntılı bir sürecten geciyorum ama Gülşenin yeni halinin yaşattığı mutluluğu tarif edemem. 

Gülşen belki okuyosun, harika olmussun kendine gelmen hayatla barısman çok hosuma gitti. Her şey gönlünce olsun.. 



Adınız Mail Adresiniz [Dogru yazmalısız] * Açıklama *

Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.

Yorum Gönder "Iranli guzel sevgilim Gülsen"