Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Am yalamayi deli gibi özledim

Uzun zaman oldu ve am yalamayı deli gibi özledim


Uzun zaman oldu ve am yalamayı nasıl özlediğimi tahmin bile edemezsiniz. Blogumdan sanalcılar , cesaret edemiyenler ve bol bol erkeklerden mesaj alıyorum. Biraz da özel hayatımdan kaynaklanan problemlerden blogumlan ilgilenemedim. 

Şuan gece gündüz vakit bulurken kimsenin olması, sohbet ettiklerimin sadece istanbul dışından olmasından tahmin ettiğimden uzun bir süredir keyifle vajina yaladım. Vajinasını yalatmak isteyen kadınların mesajını bekliyorum. Oralmasaj yaptırmak isteyen kadınlardan cesaretlerini toplamalarını bekliyorum. 

Am_yalamayi_ozledim


Am yalamayı çok özledim. Özellikle böyle sulu iri ve tuylenmis (kıllı) am yalamayı özledim. Bir kadına saatlerce oralmasaj yapabilirim. Oral yaptırmak, vajinasını yalatıp ağzıma boşalmak isteyen kadınlardan mesaj mail ve twitterdan bana ulasmalarını bekliyorum.

Sadece vajinasını yalatmak isteyen kadınlar

Adınız

Email *

Mesajınız*


Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.

Yorum Gönder "Am yalamayi deli gibi özledim"