Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Onunde diz çokup vajinasını yalamak istiyorum

Sokakda belirgin vajina dudakları gördüğümde onunde diz çöküp vajinasını yalamak istiyorum.

Havalar ısınmaya başladıkça çogalan taytlı kadınla aklım iyiden iyiye gelip gitmeye başladı. Dün Göztepe köprüsünde durakda beklerken taytını giymis ve güzel amcığı böyle belirmiş 20'li yaşlarda bir üniversite öğrencisi vardı. Sanırım Yeditepe üniversitesine gidiyordu. Oraya giden otobüse bindi. Bunlar bir yana bir kaç defa yeri değistirip taytında muhtesem gözüken vajina dudakları aynı bu şekildeydi. Önünde diz çöküp öpsem öptükçe sulansa ve sımsıcak olsa taytından vajinasını emerim. 

Taytından vajinasının bu kadar belirgin olduğunu bilmiyor mu? 

Tabiki herseyin farkında ama bir kadın geneldr erkekler için degil, diger kadınlara mesaj verirler. Senden daha cesurum, daha kendime özgüyüm, daha seksiyim. Senden daha fazla çekiciyim. Diger kadınlara bu ve benzer mesajları verirler. Erkekler zaten avuclarının icindedir. Biz bu güzel rekabetin meyvelerini topluyoruz. 

Asumanın deri taytı, Berna öğretmenin incecik taytı. 

Asuman bir defa vajinasını yalatmak için buluştuğumuzda giymisti deri taytını ve muhtesemdi. Vajina kısmı yani taytın ag kısmından vajina dudakları hiç belirgin olmasa da kalçaları muhtesemdi. 

Berna ögretmen ise uzun bir gömlek ile incecik bir tayt gitmisti. Gömlek kalçasını ve ve güzel seftalisini kapatıyordu. Kapatmasa da belirgin olmayacak  kadar ağ kısmı oturmamıştı. Tam odamıza geçtiğimizde deli gibi öpüşürken telefon çaldı ve telefonuna bakmak zorunda kaldı. Arkadaşı ile konuşurken kucağıma aldım. O harika kalçalarını sıkarken öpüyordum. Yapma gibi gözlerini büyütürken kucağımda sertlesen sikimi ezmeye başladı. Artık hem konusup hemde öpüşüyordu. Belki arkadşıyla on dakka konustu bu sekilde. 

Video orjinalinde ispanyolca konusuyorlar ama orjinalini bulamadım. Olgun kadın muhtesem ama degil mi? Taytından belli olan belirgin vajina dudakları gördüğümde kesinlikle bakıyorum. Hatta genç bir kız avm de ne bakıyon be diye çıkıştı. Sadece gülümsedim sinirli sinirli yanımdan hızla uzaklaşırken üst kattan gülümsedi. Ama çok acelem oldugundan yanına gidememiştim.

Belirgin vajinasını yalamayı cok isterdim. Vajina yalatmak, am yalatmak isteyen kadınlardan mesaj bekliyorum. 

belirgin amcıklı taytlı
tayt


Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.

Yorum Gönder "Onunde diz çokup vajinasını yalamak istiyorum"