Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kilolu kadinlar

Kilolu kadınlar


Kilolu kadınlar veya balıketi kadınlar her zaman ilgimi çekti. Şimdiye kadar sanırım kilolu olan kadınla beraber oldum. Çok seksi geliyor iri güzel kalçalar ve kocaman memeler. Ama bir kadın haricinde beraberliklerimden pek haz almadım. Kilolu kadınlarda beraber olup her zaman beraber olmak istedigim tek kadın Gülşen'di. Gülşen benim internetten tanıştığım, oralmasaj twitter adresinden tanıştığım ve am yalatmayı seven ve yaklaşık 2.5 beraber olduğum kilolu ve dünyalar güzeli genç bir kadındı. 

  • Kilolu kadınlar istekliler ancak kişisel temizliklerine hic dikkat etmiyorlar veya edemiyorlar. 

Hemen hemen hepsinde karşıma çıkan en büyük itici şey kişisel temizliklerine gösterdikleri özensizlik. Yani burada çok değinmek istemesemde gördüklerim şeyleri bir kadına yakıştıramadım. 

  • Ama tabi 3 tane kötü deneyimim olsa da Gülşen ve onunla yaşadığım her sey çok degerli , sevgilimdi. 

Gülşen'le am yalamak istediğinden tanışmış olsak da zamanla aramızdaki ilişki şekil değiştirmis ve 2.5 - 3 yıl sevgili hayatı yaşadık. Hemen hemen her hafta buluşuyorduk. Ve güzelliği, güzel kalbi, zeki ve güzel gülümsemesi yanı sıra her buluşmamızdaki kişisel temizliğine gösterdeki özen ilk göt deliğini yaladığım kadındı. Suite girdiğimiz de hayat bizim için durmuş oluyordu. 5-6 saat nasıl geçtiğini anlamıyorduk. 

Keyifle o güzel amcığını yalayıp boşaltıp altıma alıp keyifle sikiyordum. Kucağımda hoplaması, hoplarken  kalkıp yüzüme oturup amcığını yalatması, unutamadım. 

Balıketi veya kilolu kadınlarla beraberligin her anı keyifli, yalamak ayrı keyifle, eglenceli zeka dolu hoş sohbetleri, bellerini kavrayıp iri güzel kalçaları avuçlayıp, sıkmak, avuclamak, beli kavrayıp keyifle sikmek de çok keyifli ama temiz olması şart.

Kilolu baliketi kadinlar



Adınız:
E-posta [Doğru yazmalısınız]:
Mesajınız:
Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.

Yorum Gönder "Kilolu kadinlar"