Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

oralmasaj nedir?

oralmasaj nedir?

oralmasaj yaklaşık 10 yıl kadar önce blogumu açarken vajina yalama arzumu isteğimi nasïl ifade edebilirim diye düşünürken aklıma gelen bir terim. Bir kadının vajinasını yalarken hissettiğim şeyi yansıtan bir terim olsun istedim. Kadın bedeni her erkek gibi beni de cezbediyor. Özellikle vajinanın mutesem yapısı. Muhtesem bir tasarım. O nedenle vajinayı yalamak ve yalarkende dilimle dudaklarımla bu muhtesem yarığa dilimle ve dudaklarımla masaj yapmak. 

Oralmasaj dilim ve dudaklarımla vajina yalarken bir anlamda masaj yapıp partnerimin rahatlaması. 

oralmasaj benim icin cinselliğin bir adım ötesi o nedenle beraber olacağım kadın bunu yani vajinasını yalatmayı istemeli. Bu konuda tecrubeli olanlarla tanışmak isin keyifli bir yanı olsada tecrubesiz olanlar da baska bir keyif.

oralmasaj
oralmasaj nedir


twitter:@oralmasaj mail:oralmasaj@gmail.com


Adınız:
E-posta [Doğru yazmalısınız]:
Mesajınız:
Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.

Yorum Gönder "oralmasaj nedir? "