Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Selmacim boyle oyunlara gerek yok

Selmacım böyle oyunlara gerek yok

Sanal sex yapmak istiyenleri anlamıyorum. Özellikle böyle bir talebim olmadığı halde işin sanal sekse dönüşmesini anlamıyorum. Sanal seks aramıyorum, sanal selsten hoşlanan o kadar çok erkek var ki gidip onlarla istediğiniz kadar sanal seks yapın. 

Belki daha genç ve daha fazla zamanım olsa yapabilirdim

Belki yaşımla ve zamanım olmaması ile ilgilidir bilemiyorum ama ben sanal seks çekmiyor. Am yalama videosu izlemek de sanal seks sonuçta ama yani bence karşılıklı yazısmaktan daha anlamlı. Erkekler görsele daha fazla önem verirler sonuçta neyse uzatmıyayım sanal sex için mesaj atmayın.

Benzer mail adresileri ile durmadan yazdığın zaman fark edecek olan ne ne olmasını düşünüyorsun.

Adının selma olduğunu  söyleyen birisi erkek mi, kadın mı onu bile bilmiyorum durmadan farklı adreslerle mesaj gönderiyor ondan bu saçma yazıyı yazmak zorunda kaldım. Kimseye farklı davranmıyorum yani birisiyle sanal sex yapıp birisiyle yapmadğımı mı düşünüyorsun hep aynı olumsuz cevaptan sıkılmadın mı anlam veremedım. SON DEFA SANAL SEX YAPMIYORUM...



Vajina yalatmak isteyen hanımlar kimliginiz gizli kalacak sekilde bir foto, onay fotosu istiyorum. Tabiki yuz vs fotosu istemiyorum. Ozel farkli ama cok basit bir onay fotosu istiyorum. Bu fotoyu gondermiyen kisi benim icin direk erkek veya sanalcidir. Konusmayi sohbeti hemen sonlandiririm.


Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.

Yorum Gönder "Selmacim boyle oyunlara gerek yok"