Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Duzenli vajinasini yalatip agzima bosalacak biri

Düzenli beraber olabileceğim, vajina yalatmaktan hoşlanan surekli bir partner arıyorum.



Birilerinin gelip gitmesinden biraz yoruldum. Düzenli görüşebilecegim vajinasını yalatmaktan hoslanan bir kadın arıyorum. 

Blogumu takip edenler bilirler ama tekrsrlamakta fayda var. Yası, dış gorunumu vs hic onemli degil iki sey istiyorum. Birincisi ve onemlisi vajinasını yalatmak istemeli, ikincisi ise kisisel temizligine ozen gostermeli...

Vajina yalatma isteği,

Vajina yalatma istegi mumkun olabilecek en ust seviyede olmasini isterim. Vajinasını tabir yerinde olursa agzimdan çıkarmayacak istekte,  sulu vajinasını yalamam icin kudurmalı... Agzıma rahat rahat keyifle bosalmalı

Vajina temizliği ve kisisel temizlik

Burada belirtmem gereken ilk sey kıllı am yalamaya bayılırım. Temizlikten kastım kıl tüy temizligi degil. Tabi kıllı sadece vajinanızda severim. Vajina temizligi derken kast ettigim dogal olmayan akıntı ve koku, regl sonrası temizlik. 

Kisisel temizlik kısmı icin bir sey yazmam gerekiyor mu bilemiyorum, yanıma dus alarak gelmeniz ama kesinlikle meme ve vajinanıza parfum iceren bir sey ile temizlememiz. Dogal kokunuza bitiyorum. Ter vs takıntınız olmasın.. 


Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.

Yorum Gönder "Duzenli vajinasini yalatip agzima bosalacak biri"