Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bu gidisle ya Ankara'ya ya da Izmir'e yerlesecem

Bu gidişle ya Ankara'ya ya da Izmir'e yerlesecem.


İs bulabileceğimi bilsem kesinlikle ya Ankara'ya ya da Izmir'e yerlesecem. Yani oradaki erkekler ne ise yararlar bilmiyorum. Ankara veya Izmir deki kadınlar vajinasını yalatmak istediklerini sevgilisine veya beraber oldugu kisilere soyluyemiyorlar mı, bilemiyorum. Belki de uzakta birisi ile bunu yaşamak daha cazip geliyor, nedenini bilemiyorum. Ama o kadar arzulu ve vajinasını yalatmak isteyen kadın varken oralarda yasıyamak gercekten ızdırap. 

Istanbul da vajinasını yalatmak isteyen  kadın ya yok denecek kadar az.

Vajina yalatmak isteyen Istanbullu kadınlar ya cesaret edemiyorlar ya da diger illere nazaran az. Bilemiyorum ama gelen mesajların yuzde sekseni istanbul dışı..  Istanbullu kadınlar blogumu hic anlamamışlar gelen mesajlardan veya tavırlarından bunu anlıyorum. Devamlı soyluyorum yalvarmak istesem veya zorla yalamaya kalksam esim var, evliyim diye.. Hep naza cekmeler hep bir tripler ya kusura bakmayın ama ben ne sevgiliniz ne de esinizim. Blogumda yazıyorum vajinasını yalatmak isteyenler gelsin. Ne kadar kaprisli mal varsa istanbul da beni buluyor.
Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.

Yorum Gönder "Bu gidisle ya Ankara'ya ya da Izmir'e yerlesecem"