Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tek istegim vajinanizi keyifle yalamak

Aklınızı kurcalayan tüm olumsuzlukları silin. Tek isteğim vajinanızı keyifle yalamak. Başka bir amacım, maksadım yok.

78'li yani 40 yasında üniversite mezunu evli bir erkeğim. Eşimin vajina yalatmak istememesi hatta iğrenmesi nedeniyle bu şekilde bir blog acma ihtiyacı duydum. Normal hayatta da beraber oldugum kadınlar vajinalarını yalatmaya sıcak bakmadıklarından sadece vajina yalatmak isteyenlerin internette dolasırken bir sekilde blogumu bulup iletisime geçmelerini beklerken blogume begendigim vajina yalama videoları ekliyerek güncel bir blog yaratmata çalışıyorum.

Vajina yalayan ve bundan keyif alan bir erkeğim. Saatlerce keyifle vajinanızı yalıyabilirim. Zamansızlıktan en fazla 4.30 - 5 saate kadar yaladım. Partnerimin verdigi kısa aralıkları saymazsak.

Sulu, iri ve kıllı am yalamaya bayılıyorum.  Ama beni en fazla istekli hale getiren sey partnerimin vajina yalatma istegi.. Vajinasını yalatıp rahat rahat, keyifle ağzıma bosalmak isteyen biraz cesur olup bana mesaj atmasını istiyorum.

Sizden aklınıza gelen tüm olumsuz düşünceleri bir kenara bırakıp mesaj atmanızı sonra da vajina yalatmanın keyfine çıkarın. Agzıma boşalarak am yalatmanın tüm keyfini çıkarın. Sadece biraz cesaretle bu keyfi yaşıyabilirsiniz.






Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.

Yorum Gönder "Tek istegim vajinanizi keyifle yalamak"