Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Paris Hilton da keyifle vajinasini yalatiyor

Paris Hilton keyifle vajinasını yalatıyor.



paris hilton vajina yalatma videosu



Paris Hilton am yalatma videosu ile karşılaşınca fazla şaşırmadım. Benimle iletisime gecen kadınlar genelde belirli bir eğitim almış, ekonomik olarak bağımsız, ayaklarının üstünde duran kişilikleri gelişmiş kadınlar. Paris Hilton bunların kaç tanesine sahip  bilemiyorum ama dünyanın en büyük oteller zincirinin sonuçta sahibi ve yöneticisi genç ve güzel bir kadın.



Tanıştığım ve keyifle vajinasını yaladığım kadınların %80'i çalışan, eğitimli ve ekonomik bağımsızlarını elde etmis kadınlar.


Hayatın icinde olan kadınlar daha fazla talep ediyorlar. Ama genel de eşleri, sevgilileri veya kimse o artık karşındaki kadının isteklerine kulaklarını kapatmış veya kadın vajina yalama isteğini partnerine açıklıyamıyor ki bu çok nadir. Genelde erkekler herhalde yıllardır siktiği amcığı yalamak istemiyor. Ben yıllarca yalamak istedim ama eşim sadece çok da geniş olmayan pozisyon seceneleriyle sikmemi istedi. Oralmasaj yapmamı yani keyifle masaj yapar gibi keyifle vajinasını yalamamı kesin bir dille red etti. Neyse aynı mevzuya girmiyeyim. Halimden memnunum esimin am yalatmak istememesi sebebiyle dünya güzeli bir çok kadınla tanıştım ve hayalini bile kuramayacağım güzellikde am yalama fırsatı buldum. 

Vajinasını rahat rahat yalatıp yalattıkları erkeğin agzına boşalmak onlar icin daha önemli bir haz vermekte.


Benimle beraber olan kadınlar bu duygularını saklamadan yaşıyacaklarını biliyorlar. Zaten amacımda kendimize ait özgür bir nefes alanı yaratmak.

Sadece vajinasını yalatmak isteyen kadınlar

Adınız

Email *

Mesajınız*

Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.

Yorum Gönder "Paris Hilton da keyifle vajinasini yalatiyor"