Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ozur ve bilgilendirme..

Özür ve bilgilendirme...



Hayatımın bazı dönemlerinde yaşadığım bazı olumsuzluklar ki bunların çogunluğu evliliğimde beraber olduğum kadınla alakalı yani esimle, beni biraz hırçın ve anlayışsız vb bir sürü olumsuz kisilik özelliklerini ruhumu ve kisiligimi zedeliyerek sekillendirdi. Ama belirtmeliyim ki bunların icinde siddet hala yok.

Mesela burada sohbet ederken bir kelime veya bir söz birden bende farklı bir algı olusturuyor. Nedeni esimle yaptımız yüksek perdeden tartışmalarımız. Hırçın bir insanla yaşadığınız zaman bir noktadan sonra siz de hırçınlaşıyorsunuz. Ne yazıkki benim kişiligim evliligimden sonra giderek hırçın ve dengesiz bir hale getirdi. Dedigim gibi siddet icermese de bazı sozlerim karsidakine fiziksel siddet uygulamamdan daha agir yaralar acabiliyor.

Bunlardan dolayı refleks gibi kisiligime yerlesen ani çıkışlarımdan dolayı kırdığım tüm kadınlardan özür diliyorum.

Bu durumu anlıyan tek kisi Asuman. Kendisi de bu sekilde bir birliktelik icinde oldugu icin beni tek anlıyabilen de kendisi oldu. Kendisine de hem tesekkur hem de özür borçluyum.

Aslında iyi olmaya çalışan ve iyi oldugumu düşünen biriyim. 



İyi birisi olmak veya kötü birisi olmak aslında tercih meselesidir. Yani hayatta iyi birseyler yapmaya calışırsanız veya en azından kötü bir seyler yapmamaya çalışırsanız iyi birisi olursunuz. Hayattınıza tercihlerinizle siz karar verirsiniz. Ben hayatım boyunca iyi birisi olmaya calışarak veya en azından kötü birisi olmamak icin çabaladım, çabalıyorumda.
Ama yukarda bahsettigim nedenler ve olaylardan dolayı kırdığım tüm kadınlardan tekrar özür diliyorum.



Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.

Yorum Gönder "Ozur ve bilgilendirme.."