Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kibrista vajinasini yalatmak isteyen sansli kim olacak?

Kıbrıs da vajinasını yalatmak isteyen şanslı kim olacak?

Neden mi, vajinasını yalatmak isteyen şanslı kadın diyorum?

Yaklaşık 7-8 aydır vajina yalamadım ve çok fena azmış durumdayım. Şu an sulanmış bir amcığı emmek için ölüyorum. Bulsam bes dakika bile emsem deli rahatlarım. Bıraka bilirmiyim bilemiyorum. Saatlerce sulanmış bir amı keyifle yalayabilirim. Gercekten vajinasını yalatmış birisi suan inanılmaz keyif alır. Defalarca agzıma boşalıp rahatlıyabilir.

Tüm gün saatlerce am suyunuzu yalatıp agzıma boşalabilirsiniz. Keyifle vajinanızı emip zerresini ziyan etmeden emerim.

Dediğim gibi Kıbrıs da bulundugum surede vajinasını yalatmak isteyen kadınlar çok şanlı ama Kıbrıs dan am yalamadan dönersem Istanbul da vajinasını yalatacak kadın boşalmaktan yorulur. Boşalma rekoru kırar. 

Vajina-yalar
Am yalar
Kesinlikle facesitting yapmayı istiyorum. Özellikle tam boşalacağız zaman. Tamamen agzıma her damlasının akmasını istiyorum..


Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.

Yorum Gönder "Kibrista vajinasini yalatmak isteyen sansli kim olacak? "