Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Keyfine duskun kadin ariyorum

Keyfine düşkün kadın arıyorum. 



Keyfine duskun kadin
Keyfine duskun kadin
Köle - efendi iliskiside rol almadım. Ama vajina yalarken özellikle kadının yönlendirmesi çok hoşuma gider. Özellikle fotograftaki kadının yüzündeki ifade ve erkegin kafasını eliyle vajinasına bastırması harika bir an yakalanmış. Benim icin büyülü bir an.

Boşalırken vajinasını yaladığım kadınlar o zevk dalgasında kaçmaya çalışırlar. Çok nadiren bu şekil de kendilerine çekerler. Hatta boşalırken hic ceken olmadı. Ama yalatırken kafamı icine alacak gibi bastıran oldu. O an hayatımın en güzel anlarından. Iyice azdırıyor. Harika hissettiriyor.

Özet gecersem kadının vajinasını yalarken emrine amadeyim. Istedigi gibi yonlendirir hatta bu yonlendirme hosuma gider. Ancak sikmemi de isterse kadınımın keyfini çıkarmak isterim.

Vajina yalamak, am yalamak benim icin farklı bir tutku. Bazı hanımlar bir erkegin am yalamayı bu kadar sevmesi tuhaf diyor. Ben sevmekten ziyade am yalama fetisistiyim.






Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.

1 yorum for "Keyfine duskun kadin ariyorum"

  1. Seninle yasamak istedigim tam olarak bu... O kadinla da yasit sayiliriz. Belki biraz daha genc .. 46 yasindayim ama fizik olarak bu kadina benziyorum.
    Maltepedeyim en kisa sure de seninle iletisime gececem. Aradigin killi ve iri amciga sahibim.. Harikasin oralmasaj ...

    YanıtlaSil