Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kac yasindaki kadinlarla beraber oluyorum

Kac yasindaki kadinlarla beraber oluyorum.


Bu soru benim icin önemli ve bununla ilgili daha önce yazdım sanırım. Açıklamalarla yas ile ilgili kafanıza takılan bu soruyu yanıtlamak istiyorum.
İlk önce ben am yalamak icin yanıp tutustugum yas 14-15 yaşalarıydı. Ergenlige girdigim andan itibaren bir kadını hayal ettiginde devamlı ilk önce vajinasını doyasıya yaladığımı hayal ediyordum. Porno dergilerden kopardığım yakından çekilmis bir am fotografını yanımda tutuyordum. Hayal ederken bakıp gün boyunca 4-5 defa 31 cekip bosalıyordum. Nerdeyse kadınları yalarken hayal ediyordum sonrasinda siktigimi hayal ediyordum ama hayalimde bile sikmeye firsat bulmadan bosalmıs rahatlamış oluyordum. Bu kadar çok 31 cektigimden her zaman çok zayıftım. Oglum neden kilo almıyor diyen annelerin aklinda bulunsun. 😊 Rahat da bırakın tabi 😊 O kadar azmis oluyordum ki, okulda evde bazen bos bir arazide bazen bir evin gorunmeyecegini dusundugum bir yerinde 31 cekiyordum. Sapikmisim.. Hala otobuste vs giderken evlerin tenha yerlerine bakarim. (Konu disi; gecen yil bizim evin tenhasinda da bir cift vardi. Yaslari en fazla 13-14 deli gibi opusuyorlardi.. tabi hic rahatsiz etmeden uzadim).Bos kullanilmayan haraberler vardi. Oralarda am yaladığımı hayal edip gider o harabelerde cebimde tasidigim am fotosyla 31 cekerdim. Yani hep mart ayinda yasiyordum. 😊

Bu nedenle yani ben ergenlik dönemindeki 14-15 yaş hallerimi gözönünde bulundurduğumda asgari 16-17 yasındaki genç kızların ( tabi sırf yas olcu degil vucudu da kadın vucuduna benzemeli yoksa katiyen olmaz !!!)  amcığını yalatmayı hayal eden bir kızı keyifle yalarım. Ancak yasal nedenlerle dolayı yaklasık 10 genc kızı red ettim. Merve ve Deniz bu iki afet beni benden aldılar. Ama sadece yasal nedenlerden red etmek zorunda kaldım. Vucutlari gayet olgun ve atesliydi. Özellikle Deniz iri kıllı amcığı ve am yalatma istegiyle büyülemisti. Sonuc 18 altı kimseyle icim gitse de görüsmüyorum.

Üst sınırım ise tamamen kisiye baglı. Yani zaten interneti kullanabilen 55-60 yasında bir kadın olabilecegini sanmıyorum. Yani o yaşta interneti kullanabilen ve vajinasini yalatmak isteyen bir kadın olursa ne yaparim derseniz. Keyifle zevkle yalarım. Hic tereddutum yok bu konuda ... Blogumu takip edenler bilirler, yeni takip etmeye başlayanlara da bilgi vermis olayım. Vajina yalamak icin iki tane sartım var. Birincisi kesinlikle ama kesinlikle istekli olmalı... Yani amcığını yalatma istegini hissetmeliyim. İkincisi temizlik, yani kisisel bakımına özen göstermeli..

Sonuc dersem ve bu yas bahsini buradan kapatırsam; 18 yaş altı kesinlikle görüşmüyorum, üst sınırım şu ana kadar 52 yaşında bir kadınla beraber oldum ama daha ileri yaşta birisinin beni en azından blogum aracılığıyla bulacağını sanmıyorum.

Tabi son bir not genc kadınlarla beraber olma ihtimalim de az yani bu tamamen bedensel bir sey degil, kafa yapımız ve uyumumuzda onemli... O nedenle de genc bir kadınla uzun sureli iliskim oldu. Ama o tek kaldı. Onun haricinde tanidiklarim ayaklari yere basmayan karsindaki insana deger vermeyen.. Yalanin dolanin ve nazın kaprislerinin sonu kesilmeyen akılları iki karis havada tuhaf tiplerdi..



Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.

Yorum Gönder "Kac yasindaki kadinlarla beraber oluyorum"