Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dilim dilim harika bir vajina

Dilim dilim harika bir vajina... 



Bu şekildeki vajina dudaklarına bayıyorum. Bazı hanımlar bu konuda sikayetci ama bence tek kelimeyle harikalar.

Berfin'nin vajina dudakları da bu şekildeydi. Yalamaya doyamıyordum. Eme eme morartıyordum. Görüşmeden sonra bir kac gun tuvalete çıkamadığını söylemişti. Yalamaya doyamadığım harika bir amcıga sahipti. Pembe göt deligini ve dilim dilim etli amcığını yalamaya doyamadım.

Akşamları görüştüğümüzden beni evime yakın bir yerde bırakırdı. Anlayışlı ve çok düzgün bir kadındı. Hayat ona da bana da biraz nankör davranmıştı. Ikimizin de baska problemlerinden kacacak bir dünyamız vardi. Çıplak tenimiz bir birine degdiginde hersey baskalasiyordu. Problemler o odanin icine giremiyordu. Odadan çıkana kadar.

Berfin'i yaklasık 1.5 yıl boyunca doyamasamda keyifle yaladım. Sanırım hayatında simdi düzgün bir insan var. Umarımda vardir.






Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.

Yorum Gönder "Dilim dilim harika bir vajina"