Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Killi am yalamak baska keyif

Kıllı am yalamak başka keyif


Kiili-vajina-yalamak
Killi am yalamak
Doğal olmaya her zaman özen gösteririm. Kişilik olarak da kendimi karşımdaki kisiye beni yanlış tanıtacak seyler gostermem, neysem onu  göstermeye çalışım. Tabi bazı pembe yalanlar mevcut. Dogrucu davut degilim. Ama partnerlerimden ziyade evdekine mecburen yalan söylerim. 

Doğallıktan da hoşlanırım, özellikle kıllı am yalamaya bayılırım. Ama artık kıllı am bulmak hayal gibi bir sey. Yani anlam veremedigim bir zamanda yaşıyorum. Sanki 70'li yıllarda yaşamam gerekirken talihsiz bir sekilde cinselligin, hayatın anlamsızlaştığı 2000'lere tutsak kalmışım.

Beni tanıyanlar bilirler normal bir erkekten bile daha kalın kaslara sahibim, her berbere gittigimde kaslarıma hamle yapsa da berber püskürtürüm. Kaşlarıma dokundurtmam... Ama bazen benim kaşlarımdan kalın kaşlı kadınlarla tanışıyorum. Ama bu güzellerim amcıkları kaymak gibi... Tamam kaşlarınız hos guzelde biraz da beni düşünün. 😆

Çok mu önemli kıllı am derseniz degil ama olursa benim icin yalamak daha keyifli... Kıllı am evet belirleyici bir erken degil de, olursa güzel olur. Bu arada sadece am da kıl hosuma gidiyor. Yani kol bacakta hic sevmem. Orası belirleyici olur. Kıllı kollu, kıllı bacaklı bir kadın yerine tamamen kılsız bir kadını tercih ederim.
kıllı am yalatmak






Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.

Yorum Gönder "Killi am yalamak baska keyif"