Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Harika bir cift

Harika bir cift

Bir kac sene önce nette dolasırken bloglarını gördüm. Kadın harika bir fotografçı ve cinsel hayatları da baya renkli ve güzel bir cinsel yasamları var.  Beraber oldukları ikinci bir kadın daha var. Evet erkek olsaydı belki o kadar güzel gelmezdi. Yalan soylememin anlamı yok.  Kadın sevgilisiyle diger kadın sevismelerini de fotograflıyor ama gercekten guzel fotografliyor. Kendisi diger kadinla sevismelerini de sanirim erkek fotograliyor. 

Kıskanıyorum bu cifti yalan yok. Harikalar.. 

En sevdigimde kadın her iki sevgilisine de vajinasını yalatıyor. Baskalar acikcasi cinselligi ozgurce yalansiz dolansiz yasiyorlar . Fotografliyorlar.. Erkegin yerinde olmak isterdim. Ikisi de bir birinden guzel kadinla beraber oluyor. Doyasiya am yaliyor. Kıskanılacak sekil de yasiyorlar. 

vajina-yalatmak
am yalatmak
Harika bir am yalatma videosu. Kadın am yalatmaktan keyif alıyor. Vajina yalatarak bosaliyor. Inlemeleri vucudunun bosalirken sarsilmasi.. 

Vajinasını yalatmak isteyen hanımlar mesaj bekliyorum. 







Oral Masaj
Oral Masaj Twitter üzerinden @oralmasaj hesabima mesaj gönderin | Vajina Masajı | Mail Gönder Oral Masaj blogumla 2009 yılından itibaren dilim ve dudaklarımla kadınlara Vajina Masajı yapmaktayım. Vajina yalamak en büyük keyfim. Saatlerce vajinasını yalatmak sonrada keyifle ağzıma bosalmak istiyen hanımlar iletişime geçebilir.

Yorum Gönder "Harika bir cift "